heh no ja suhlasim ze to chce cas a skus sa jeden neuveritelen vyplkata ana druhy den skus zahodit jeho veci a potom skusit zmenit svoj look nove licenie alebo nove vlasy a potom sa ist zabavit
no ak ho naozaj lubis nie je lahke zabudnut........ ja som mala priatela 2 a pol roka a je to vyse troch mesiacov a stale som nezabudla.........ak to ete boli ine ako cas asi nepomoze.casom na to ziskas nadhlad a dokazes nanho mysliet aj bez bolesti.,,bolo to krasne,no pride urcite niekto,kto ma bude milovat a koho budem milovat ja.som mlada a
neverim,ze zostanem sama" toto je moje momentalne
,moto" neboj,nebude to boliet naveky.venuj sa svojim konickom a priatelom,s nimi je to lahsie...
ja som mal dievča rok aj pol veľmi som ju lúbil a zo dna den sa so mnou rozisla a este sa mi priznala ze ma podviedla plakal som ako divy nemohol som prestat a nechcel som ju vydiet a pomohlo proste sa s nim nestretavaj daj si prec kazdu vec co ti ho pripomina aj ked je to tazke ale hlavu hore
vies co skus napisat na papier vsetko co si s nim zazila.vsetko potom si to 2-3 krat precitaj a ked si na nic nezabudla tak chod von a spal to ale ne ze zapalis a odides pozeraj sa na to jak to horii.to pomaha viem o com rozpravam..
ta baba ma fak 13 ale neverili by ste co setko prezila za ten cas akoze nepoznala som ju dlho ale je to fajn baba no niekedy mi dost leze na nervy.. a vlastne som tomu vsetkemu navine ja.. lebo som ju oklamala a este odjebala..... no co uz... myslim ze ju to aspon trosku posunie vpred a bude si davat vacsi pozor......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
len rob veci co ta bavia... casom to mozno prejde...hned to nebude .
neverim,ze zostanem sama" toto je moje momentalne
,moto" neboj,nebude to boliet naveky.venuj sa svojim konickom a priatelom,s nimi je to lahsie...
paa