Čuste všetci, ja by som sa chcel spýtať, či mám kupovať novú matičnú dosku, keď chcem procesor Intel Core i3. Mám asi taký 5-6-ročný comp, ktorý na moje účely to nezvláda (niekedy má málo FPS, laguje to, padne grafika, atď.).
@h4ck3r72 toto neni tak zla zostava ze by si surne musel kupovat novy comp...
zrejme by to chcelo len vnutro vycistit od prachu a reinstall windowsu..samozrejme tam dat win7 alebo win8...a pojde ti vsetko...aj nove hry...len samozrejme nie na najvyssich detailoch..
@tommyhot@n0win0u ja mam 2GB, mal som win7 a teraz win8 a nemal som problem ani s tymi najnarocnejsimi hrami...aj ked je pravda ze ta 8600GT je uz shit...isty cas som ju mal...asi pred rokom som ju vymenil za 9600GT 512MB od gigabyte a ide mi vsetko bez problemov...samozrejme vacsinou na medium detailoch a bez vyhladzovania..ale som spokojny...zatial nemam dovod kupovat nieco nove..
@n0win0u ja s tym zatial problem nemam...z 2GB mam volne na win8 momentalne 1.3GB a to mi bezi na pozadi len eset, tuneup utilities a mam spustenu operu (ked neratam procesy ktore bezat musia)
ja mam na hry skor konzoly ale su hry ktore si rad zahram aj na PC (aj novinky) a ako hovorim zatial som ziadny problem nemal ale hravam vacsinou na medium detailoch bez vyhladzovania...
@h4ck3r72 ja keď som si takto upgreadoval pc tak som kúpil novú dosku za 45€ ramku za 20€ a procák(3,2 dvojjadro) za 20€ (samozrejme už používaný) a som s tým maximálne spokojný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ak chces teda hrat nejake novsie hry rozhodne
zrejme by to chcelo len vnutro vycistit od prachu a reinstall windowsu..samozrejme tam dat win7 alebo win8...a pojde ti vsetko...aj nove hry...len samozrejme nie na najvyssich detailoch..
s hentou pamatou by som si polku hier co tu mam nezahral aspon tak, aby som miesto normalnych textur nemal len sede kocky
neviem no, ja rad hram hry na lepsich detailoch a hram aj novinky, takze tak
ja mam na hry skor konzoly ale su hry ktore si rad zahram aj na PC (aj novinky) a ako hovorim zatial som ziadny problem nemal ale hravam vacsinou na medium detailoch bez vyhladzovania...
Ja som si stamať kúpil komponenty na PC Hp-Pavilion Elite
Kúp si DOSKU aj Procesor.
Všetko máš za 120€
Ináč keby ste chceli vedieť tak na tomto PC natáčam, renderujem, hrám atď