JA SOM TO TAK VEDEEEEEL že toto fórum zasa založil ten troll ty kokos. Dajte jemu/jej už konečne ban toto sa nedá čítať deň čo deň samé statusy a fóra o tom, ako sa on/ona chúďatko strašne nudí dpč...
Toto je neuveriteľné...ty musíš mať neuveriteľne otrasne nudný a sprostý život...
toto je jaká prdel fakt birdz bez takýchto ľudí by bol oničom ďakujem za kvalitné zlepšenie nálady a propo vypni pc a choď von..alebo si zacvič a jadrová fyzika by ťa tiež mohla na nejaký čas zabaviť
@stellynortova keby si mala viacej rokov, tak Ti dačo poviem, že môžeš si dačo pozrieť, ale to by ma tu mohli udať za ohrozovanie mravnej výchovy mládeže
Máš počítač a intenet. Aký problém??? Čítaj si hocičo po nete čo ťa len napadne. Veľa vecí sa naučíš A nehovor že sa ti nechce, pretože klikanie myšou je tááák náročná aktivita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
uč sa slovenskú gramatiku
okej, tak mi napíš zoznam, čo si zatiaľ skúšala a nebavilo ťa to
tak si kukni nejaky film, chod citat knihu, chod sa prejst von..
» jediismus.ic.cz/...
Prelúskaj celú túto stránku
@pijemzelenycaj pozerám len SW, nečítam knihy, je tma
tak začni kukat nejaky serial novy...fakt.
» mathrun.net/... » codecademy.com/... » duolingo.com » www.ted.com » www.newscientist.com
» www.youtube.com/watch?feature=p...
Toto je neuveriteľné...ty musíš mať neuveriteľne otrasne nudný a sprostý život...