Dostala som od brata náramok, ale je mi veľký. Stratil bloček, takže ho nemôžem ísť vymeniť, Chcela by som vedieť, či by sa dal nejako skrátiť a kde, keďže je pletený. Prikladám obrázok
len pozor, taketo ked je, tak sa to hned zacne parat, tak musis velmi opatrne. ale tak tam mas tie dve snutky, co si mas zaviazat aby to nelietalo, alebo to mas az tak tenke tie ruky?
@nikol545 neviem ake su tvoje krajcirske schopnosti tak radsej nech ti to je trosku volne, ako keby si to to mala cele pokazit a uz by si to nikdy na sebe nemala
@mefistofel veď to ani ja sama neviem posúdiť moje krajčírske schopnosti... preto by som rada vedela, či by mi to niekde nedokázali opraviť, len neviem kde :/
@nikol545 toto musis volakej krajcirke zaniest, volaka co vie aj strikovat a vsetko ostatne, myslim ze taky clovek by bol schopny to lahko skratit bez vacsich problemou. ale tak v kazdom meste je aspon jeden krajcir, hladaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
aha čo som našiel
» www.youtube.com/watch?feature=p...