Som s priatelom rok a pol, prvy rok vyvadzal strasne veci, pil, bol stale len s kamaratmi, obhanal ine zeny. Poslednych 6mesiacov sa strasne zmenil, chce byt len so mnou, je na mna doslova zavisly, stale mi vyvolava a vypisuje ak nie sme spolu, zniesol by
Mala si sa sním rozísť za ten prvý rok poprípade s ním nechodiť vôbec.
A čo sa týka toho druhého tak sa s ním posadiť a vysvetliť mu to ale nesmieš sa k nemu potom vrátiť aj keby spravil neviem čo. Nebol sa jeho to raz prejde.
Poznam jednu babu co sa nechce rozist so svojim ale vyplakava stale...ona vravi ze si nevie predstavit, ze co on bude robit bez nej, lebo nema ziadnych kamosov...a ze vztah s nim je nanic ale ma s nim dokonaly sex. Cize by ma zaujimalo, ci aj ty riesis tuto dilemu, ked ti je tazko sa s nim rozist. No ja by som sa asi nerozisla s niekym takym keby som nebola zaroven odhodlana hladatniekoho noveho alebo byt sama. Ale najhorsie to bolo vzdycky ked sa ma pytala ci sa s nim ma rozist alebo ci ho nechcem ja. Akoze...wtf, ved take rozhodnutia su na cloveku! Akoze darmo by ti hocico kto hovoril...
podla mna ked si snim z lutosti tak si dost slaba a zbabela ako nic v zlom ale je to tak je to zbytocne s niekim byt ked nakoniec sa snim ajtak rozides a jemu ublizis najviac ...najdi v sebe silu a povedz mu to narovinu opakujem narovinu !! ...ziadne keci okolo a recicky nic ..je predca chlap a nieje zo skla .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
--------
ináč fotka adidas
ale nikdy som nechapala ako moze niekto s druhym ostat len z lutosti
musí to byť vzťah na úrovni!
proste ak k nemu nič necítiš už tak dovideňja. si myslím.
ale inak aj tak @4
gg
A čo sa týka toho druhého tak sa s ním posadiť a vysvetliť mu to ale nesmieš sa k nemu potom vrátiť aj keby spravil neviem čo. Nebol sa jeho to raz prejde.
Takéto problémy, ach.