Ahojte! Neviem čo mám robiť. Spoznala som sa s ním len pred pár dňami a už mi napísal ze ma veľmi ľúbi. Lenže ja stále plačem a neviem prečo mám sa s ním aj stretnúť. Prosím poraďte....
Ak to cítiš tak ako on, tak ako hovorí Kofola, nie je čo riešiť. Ak ti je sympatický, ale tak veľmi zaľúbená ešte nie si, no tak mu to narovinu povedz, že sa nechceš tak ponáhľať, lepšie sa spoznáme a uvidíme atd. A čo sa bezdôvodného plaču týka, tak s tým ti asi neporadím, možno to je tou pubertou, krámami, bohvie...vlastne nie, boh je mužského rodu, čiže ani on zrejme zložitým zákutiam ženskej mysle nerozumie, treba sa obrátiť na nejakú bohyňu.
Hm, nechápem jak môže dakto povedať len tak, že ťa ľúbi a ešte vlastne netuší aká si. ale asi aj takí ľudia sú. Hlavne v 16tich to sú také prvé lásky, takže to tak môže byť. Nuž ale ponáhľať sa netreba zbytočne, radšej sa pekne kamarádičkujte a potom z toho možno niečo bude.
A neplač, špirála je drahá Ale nie, hlavne sa vyrovnaj sama so sebou, so svojim životom, so svojimi pocitmi atd a potom rieš vzťahy
Nikto ťa neľúbi, dnes už tie slová hovoria ľudia aj 5 krát za deň... Chalan ťa chce odrbať, alebo nevie čo chce. Alebo ťa chce len na jedno.
Pošli ho preč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nemas za co.
A neplač, špirála je drahá Ale nie, hlavne sa vyrovnaj sama so sebou, so svojim životom, so svojimi pocitmi atd a potom rieš vzťahy
Pošli ho preč.
vieš ešte koľkí ti to nápisu a koľkí ta budú volať von ?
Každý druhý .. a vieš Kolki to budú myslieť vážne resp. Naozaj ?
Ani jeden