Ahojte...volam sa Jano, mam frajerku. Ta sa vola Marta. Vcera sme sa pohadali je to skutocne vazne!!Neviem co mam robit ci jej odpustit alebo sa s nou rozist. Islo o to, ze som bol s nou v cukrarni a nechcela mi dat ochutnat z jej SPRITU(sprite sa to vola
Hmmmm? prepac, ale je to dost smiesne...no ale k veci:
Ona ti nechcela dat ochtnat a tak ste sa pohadali? a ty si potom odisiel? si nemal odist a kecnut s nou, ze preco ti nechcela dat ochtnat...nie??? inac ked sa zacinate hadat s takymito hlupostami tak neskor to bude este horsie...alôe teraz nechcem strasit...len to viem zo svojej skusenosti... Chod za nou...paa
Nuz, moj zlaty, to je neprijemna zalezitost! Uskalia vztahu s opacnym pohlavim su pocetne a prekonat ich na ceste k stastnejsej a harmonickejsej buducnosti nebyva jednoduche. Ale nehadz flintu do zita! Nie je este vsetko stratene!
Musis sa snazit pochopit svoju partnerku. Ved co ak sa len, napriklad, obavala o tvoje zdravie. Ved z takeho studeneho sprite-u clovek ako lahko dostane anginu, zapal hrdla, priesusiek ci pluc! A predstav si, aka dotknuta sa tvoja priatelka musi teraz citit, kruto zastavena a nepochopena vo svojom umysle chranit tvoje zdravie!
Alebo, dost realne je aj to, ze dany sprite bola v skutocnosti uplne nechutna tycka. Tvoja jemna a citliva priatelka sa ta nechcela dotknut tym, ze ti to otvorene povie, lebo by si to mohol chapat ako poukazovanie na nekvalitne detaily vztahu s tebou (akoze ju beries do cukrarne kde davaju pit take tycky), dokonca obetavo sprite pila a chranila tvoje chutove pohariky pred ohavnym zazitkom, ktory sama mlcky pretrpievala z lasky k tebe. No pohar jej aj tak neuveritelnej trpezlivosti pretiekol, ked si sa tvrdohlavo dozadoval podielu na ochutnavke napoja - tym by si zmaril vsetky jej dobre umysly!
Klucom je uprimnost a dovera - tak sa s priatelkou porozpravaj. Ale urcite nebud taky necitlivy a nechapavy ako si bol!
Myslim si,ze pohadat sa k voli tomu,ze ti nechce dat ochutnat nejaky napoj je troska divne..nie? Teda mne to tak pripada. Zato,ze ti nechce dat ochutnat,to neznamena,ze Ta nema rada alebo co.Neviem ako to prebehlo,ale mozno to bola z jej strany len sranda,alebo v tom je nieco ine.. Urcite nie,ze ta nema rada.. Mne to pripada az prehnane urazit sa za tekto veci..Pravdaze kazdy je iny.Odpustit?? Ved ti nic neurobila..Z mojho pohladu je to troska prehnane... Rozist?????... tak to urcite nie.. Skus sa s nou porozpravat a ked v tom bude nieco vazne ( co si ja nemyslim) tak potom ries taketo veci...
Pardon, ale to nikto okrem mna nechape ako parodiu? Podla mna, ak by bol 20-rocny na takej mentalnej urovni, tak by nevedel ani zapat PC. Ja som to pochopil ako parodiu na x jeblych tem podobneho charakteru, ktorymi to tu 13-15 rocni zaplavuju. Moj pocit...
eeeeh to tu niekto nataca skrytou kamerou ci co?? ze nedala mi napit zo sprite tak sa s nou rozidem haha. pocuj chlapec ta ti toho este mnoho neda tak to neber tragicky a jednoducho si aj ty kup nabuduce sprite a nedaj jej tiez
podla mna islo o to ze to bol jej sprite ! preco by si jej mal pit JEJ sprite? za jej peniaze hm? a este by si jej ho oslintal a vpustil potapacou..no fuj !akoze podla mna skor jak sa rozides s nou ty tak ona to spravi prva! ver mi ze to bol hrozny cin co si chcel spravit..co by nasledovalo nabuduce?obliekol by si si jej oblubene spodne pradlo?
hej haluz....ale akoze poznam vela ludi ktorym vadi ked sa z jeho pohara, flasky niekto napije potom to uz nexcu....noaco ze si jej frajer!..., aj mne to kedysi vadilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ona ti nechcela dat ochtnat a tak ste sa pohadali? a ty si potom odisiel? si nemal odist a kecnut s nou, ze preco ti nechcela dat ochtnat...nie??? inac ked sa zacinate hadat s takymito hlupostami tak neskor to bude este horsie...alôe teraz nechcem strasit...len to viem zo svojej skusenosti... Chod za nou...paa
Musis sa snazit pochopit svoju partnerku. Ved co ak sa len, napriklad, obavala o tvoje zdravie. Ved z takeho studeneho sprite-u clovek ako lahko dostane anginu, zapal hrdla, priesusiek ci pluc! A predstav si, aka dotknuta sa tvoja priatelka musi teraz citit, kruto zastavena a nepochopena vo svojom umysle chranit tvoje zdravie!
Alebo, dost realne je aj to, ze dany sprite bola v skutocnosti uplne nechutna tycka. Tvoja jemna a citliva priatelka sa ta nechcela dotknut tym, ze ti to otvorene povie, lebo by si to mohol chapat ako poukazovanie na nekvalitne detaily vztahu s tebou (akoze ju beries do cukrarne kde davaju pit take tycky), dokonca obetavo sprite pila a chranila tvoje chutove pohariky pred ohavnym zazitkom, ktory sama mlcky pretrpievala z lasky k tebe. No pohar jej aj tak neuveritelnej trpezlivosti pretiekol, ked si sa tvrdohlavo dozadoval podielu na ochutnavke napoja - tym by si zmaril vsetky jej dobre umysly!
Klucom je uprimnost a dovera - tak sa s priatelkou porozpravaj. Ale urcite nebud taky necitlivy a nechapavy ako si bol!
To si este v zivote nepil Sprite?
A ak ano, tak si si myslel, ze vsade maju iny?
Ked si bol taky smadny, tak si mal kupit vlastny
Lakino,ty extra,vtipne,vazne
A teraz tu nechcem nic dehonestovat...proste to bolo peckove...diky za zlepsenie nalady....fakt vdaka