máš len 14...určite ešte vyrastieš...ja mám tiež len 159 cm a netrápi ma to... chalanom sa vraj páčia menšie baby...ber to ako výhodu, keď nie prejdi na podpätky...
ja mam tiez ale 157cm. a ma to aj svoje vyhody ale tak jedine opatky a podobne. inak to neovplyvnis...ludia co maju poruchu rastu dostavaju hormony ale 157 je uplne normalna vyska pre babu
Nizunke dievcata su nahodou roztomile... Ale ak ti to tak vadi, tak jedine topanky na opatku.. Alebo nejaky chirurgicky zakrok.. Viem, ze cinanky nejako predlzuju.. Teda nejakym chirurgickym zakrokom spravia aby boli vyssie..
suhlasim s ostatnymi, ta vyska je v pohode...ja tiez nie som omnoho vyssia a urcite porasties este minimalne pät centimetrov...keby si bola chalan, je to horsie, ale takto... aspon si mozes byt ista, ze nebudes vyssia nez chalan co sa ti mozno raz bude pacit...
aj ja mam nieco pod 160cm,ale nejak ma to neobmedzuje...ja som spokojna,sice je trosku divne ked stojim vedla dvojmetrových spoluziakov,ale aspon sa na tom zasmejem..
aaaale...kasli na vysku...to nieje podstatne..este mozno tycch 5cm vyrasties..a ak nie...vobec to nevadi..mam spoluziacku, ktora ma 154cm a nikdy v zivote ma nenapadlo smiat sa jej...ja si to ani neuvedomujem aj ked ja mam 171cm..
ani ja ne som daka vysoka ale tak vecsina mojich kamosiek su mensie bo rovnako vysoke ako ja a este narasties ajmne to velmi vadilo ale nie je to take hrozne a uz ked tak tak nos topanky na podpatkoch
ja mam taky isty problem a to som chcela byt modelkou ale inak verim ze je sposob vytiahnut sa aj ked je to geneticky nemozne ked robis spravne cviky dobre sa stravujes pravidelne a vela spis tak by sa to dalo dat aa skus konzumovat viac vitaminu E a vitaminov vseobecne ale inak ak je to len koli chalanovi tak neviem dolezite je aby si sa pacila sama sebe
Mno, jedz nesquick a spavaj na vesiaku...nic normalne ti asi neporadim..ale v 13tich som mal asi 160cm, mozno este v 14tich, zacal som poriadne rast po pätnastke a teraz mam 185cm..MOZNO este narasties, ak nie, nevidim problem..male baby su nahodu v pohode...ako uz niekto nadomnou napisal, mala vrtka, dobre...vari..
ja sa ti teda naozaj čudujem... ja som vysoká a občas by som veľmi rada menila s nižšími babami...prečo zo svojho "problému" nespravíš výhru,..ved nižšie baby majú obrovské množstvo výhod oproti babám, ktoré sú vysoké...pozri sa na to z iného uhlu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
toto sa ovlyvnovat pokila viem neda, myslim ze je to geneticky dane.. asi
no co, ja som zas vysoka ale nestazujem sa si zvykni
alebo sa daj na skripec
nechaj to tak
ale tak jedz a nefajci co ine povedat