noo to poznam,ja byvam na dedine...tiez clovek sa nemoze ani pohnut, aby o tom nikto nevedel..ale zvykla som si...aj na to,ze babky obcas o mne hovoria,a pritom sa ku nim spravam mlo...naozaj ..ale ja mam aj tak rada miesto kde zijem...nevymenila by som to za nic:...snaz sa najst nieco pekne na tom mieste kde zijes
a podla mna to zalezi aj od toho aky ludia tam ziju,ja poznam supa ludi,kvoli ktorym sa vzdy domov tesim,ale aj takych ktorych by som najradsej odstahovlala
Domciurik aha...ja chodim akurat tak na ihrisko zahrat si futbal...mohla by si chodit napr. do kniznice...ale to ta asi nezaujima...len nechod na dedinske diskoteky ci do dedinskych barov fuj
Ja tiež bývam na dedine, ale blízko mesta, takže nemám problém, ak sa chcem ísť zabaviť, aj ked to je iba občas.
A čo sa týka starých tetiek, netreba sa nad tým, čo vravia trápiť. Kedysi ma to tiež trápilo, teraz už vôbec, nebudem si kvôli tomu zbytočne znepríjemňovať život.
urob co ja a ked sa ti nepaci, tak sa odstahuj...lenze z vlastnej skusenosti poviem, ze vzdy sa najde nieco alebo niekto, kvoli komu sa ti miesto, kde byvas nepaci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Len keby som nemala jedných takých sprostých susedov, čo sa mi stále snažia znepríjemniť život
A čo sa týka starých tetiek, netreba sa nad tým, čo vravia trápiť. Kedysi ma to tiež trápilo, teraz už vôbec, nebudem si kvôli tomu zbytočne znepríjemňovať život.