No chodila som s jednym chalanom 3 tyzdne a zrazu sa mi zacal vyhibat ked som mu volala ci ide von vyhovaral sa toto robil dva tyzdne uz som mala toho pokrk a napisal mi potom ze to nebude fungovat a ze vie ze on je na vine ci by sme nemohli zostat kamar
@8 myslim, že do takych 17 mas na frajerov cas... pises že ho milujes, no ono ste spolu boli len 3 týždne... na zaciatku vztahov, ten prvy mesiac, je zvycajne taky osial, ked si myslis že si neviem ako zamilovana... a vobec to nemusi byt pravda
a ked... preboha, on ma 16? co je to za sraba? nema ani gule aby ta nechal? radsej sa bude tvarit že ta nevidi? s takych chalanom by som nic nechcela mat
hmmm veru... tri tyzdne, to musi byt laska ako hrom obaja mate na vztah este vela casu. najprv dospej a potom sa zamiluj do niekoho aj mentalne vyspeleho a taketo "problemy" riesit nebudes musiet.
@lenush413 ja silno pochybujem, že človek keď je ešte sám dieťa ( i keď je pravda, že v poslednej dobe sa mladí hraju na staršich) si dokáže uvedomovať co je skutočna láska ... ja len vyjadrujem to, čo si myslím
@vast beriem ako poklonu že sa pridávaš k môjmu názoru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ehm akoze co chces robit?
2. Kolko ma rokov? nezaoberaj sa 14,15 rocnymi.
Ked vidim tvoj vek tak sa vlastne este chvilu pre tvoje dobro nezaoberaj nicim co ma gule
@4 zbijem ho ale ne fakt ((
a ked... preboha, on ma 16? co je to za sraba? nema ani gule aby ta nechal? radsej sa bude tvarit že ta nevidi? s takych chalanom by som nic nechcela mat
nechaj tak, príde druhý.
ser na neho aj tak to nemá zmysel riešiť ked neste on
@vast beriem ako poklonu že sa pridávaš k môjmu názoru
ale biliard hrat moze
radsej pred tebou zdrha