Pred 3 týždňami som sa rozišla s chalanom. Povedal mi že ma ľúbi a stále bude, ale že nechce vzťah atď. No potom o týždeň sa na mňa nahneval pre jednu dosť vážnu vec, ktorú som neurobila resp. nepovedala. Povedal mi že ma nenávidí.Vysvetľovala som mu to v
sandy114---chodili sme spolu 4 mesiace. Pýtala som sa ho že prečo nechce vzťah, lebo že nemá čas na iné veci a tak...No ja sa mu už pchať do zadku nebudem. Mám svoju hrdosť
tak velmi som ho mala rada, ze som sa ho nechcela vzdat ked mi dal koniec, ze som si ani neuvedomovala aky to bol uboziak... to ze je koniec mi poslal v smske chapes? ja som za nim dosla a povedala mu, nech mi to aspon povie do oci, ked uz nic ine... a ked mi to povedal do oci, sla som domov s placom... koledovala som si o to
Aj mne to povedal cez icq najpv, ale ja som chcela aby mi to do očí povedal. Stalo sa. Tiež som plakala. Rozišli sme sa v dobrom, ale potom sa stala tá vec, čo som vyššie písala.
Bublinqac---ale chápeš? On radšej verí nejakej krave ako mne. Proste vysvetľovala som mu to veľakrát ale ja sa mu vtierať už nebudem. Keď to nepochopí tak to už je jeho problém. A preto sa pýtam, že či mám čakať alebo na neho zabudnúť aj keď to bude ťažké.
Majo--ja chcem, aby sa tá vec už konečne urovnala. Nechcem, aby ma mal za nejakú klamárku alebo také dačo. Skôr on mňa poslal do "teplých krajín", tak chcem to urovnať, aby to už bolo. Ak sa to do niekoľkých mesiacoch neurovná tak už serem nato.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
čakať že zmení názor a bude to chcieť riešiť je podľa mňa dosť naivné, ale aj motyka môže vystreliť.
okrem toho, ignoruje ta, to sa mu chces pchat do zadku? dievca, maj nejaku hrdost
jaaj ked si predstavim, co ja som robila kvoli byvalemu, az sa cervenam
A kedy ste sa rozišli? Už je to v pohode?