Už asi pred mesiacom som stratila nabíjačku k mobilu Samsung. Hľadala som všade na intráku - nebola. Poprosila som mamu, aby ju pohľadala u nás doma - tvrdila mi, že tu ani náhodou nie je, lebo všetko prezrela.
@Avrilka Ja som vyhodila dvadsať euro za taxík, a to som šla len desať minút a on si to vzal ešte obkľukou. JA som priam zúrila. Skús dohodnúť s mamou, nech ti prispeje aspoň polovičkou
@pernik - možno pochopíš, keď si budeš ty sám zarábať na seba. a čo sa týka mamy, z toho, že nemám vreckové a musím pracovať, ti asi môže dôjsť, že ani ona na tom nie je finančne najlepšie. otec s nami nežije.
@stenatko - to by som mohla skúsiť. v podstate mi fakt ide len o ten princíp a chcela som od vás len vedieť, či by to bolo moc hnusné tú zásielku neprevziať, aj keď už som viacmenej rozhodnutá, že na tú poštu pôjdem...
@avrilka ak si tu zasielku neprevezmeš tak jej ju pošta do 14 dní pošle späť a pripočíta jej náklady za prepravu nazad. chod po to , zaplať a predaj . aj ked ju predáš za 4 € tak aspon niečo....
Dve nabijacky; jedna doma; druha na cesty a na intrak Ak by sa nenasla stratena nabijacka tak tych 7€ by bolo pa-pa. Treba sa tvarit ze stratena nabijacka je pa-pa a pa-pa je aj 7€ a je to. Inak by platit mala ta osoba, ktora ma ten bordel na svedomi (ci uz mama, alebo sestra), aby sa poucila ze bordel vo veciach sa nevyplaca.
Veľakrát som posielal mnoho vecí na dobierku, zatiaľ si to každý prebral.
A fakt by ma to nasralo keby si niekto niečo neprebral. Po prvé ja sa s tým seriem, balím to, predávam to pod cenu, a pokiaľ sa mi ten balík naspäť vráti musel by som zaplatiť poštovné tam aj späť takže by som na tom naximálne stratil a to nehovoriac o čase ktorý by som pri tom stratil...
... takže nebuď sviňa vyber to z tej pošty a nabudúce sa nesprávaj tak nezodpovedne!!!
@Avrilka - dohodla si sa s tým dievčaťom že to od nej kúpiš. To ja akokeby si uzavrela kúpnu zmluvu. Myslím že keď človek ide niečo kupovať tak by mal vedieť že áno toto chcem a som za to ochotný zaplatiť a keď to raz kúpi tak to nebude vracať. Tým že si sa z ňou dohodla že ti to pošle to je ako keby si to už od nej kúpila.
Tiež si neobjednáš v reštaurácii jedlo a keď ti ho prinesú povieš - ďakujem už nie som hladná môžte to odniesť a ja idem preč.
@19 dávaj si pozor na veci. Neverím, že ti tú nabíjačku mama alebo sestra vzala úmyselne a zapotrošila ju. A postoj "to oni nie ja" pôsobí na tvoj vek komicky.
Ja by som zásielku prebrala. Nebudem škodiť inému, keď je chyba na mojej strane.
ťažko povedať, ale neprevziať tú zásielku a nechať platiť tú druhú babu poštovné, ktoré je dobre že nie vyššie ako cena tej nabíjačky mi príde voči nej nefér.
A možno že je v zlej finančnej situácii a tie peniaze naozaj potrebuje, kedže ju chcela predať.
Takže ju radšej preber a ked sa ti tvoja pokazí, budeš mať náhradnú, prípadne maj jednu na internáte a jednu doma.
A skús si pýtať časť peňazí aj od mamy/sestry, kedže ti tvrdili, že tá nabíjačka doma nie je a kvôli ním si ju objednávala. A mama/sestra ti ju úmyselne určite neschovala, len sa im nechcelo doma hladať, tak povedali, že tam nie je. Na druhej strane chápem aj ich, že ti nehladali, oni nie sú povinné kvôli tomu, že ti niečo stratíš stráviť svoj čas prehladávaním bytu, ale mali ti povedať do očí, že nemajú čas hladať tvoju nabíjačku a nie ti klamať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@Avrilka Ja som vyhodila dvadsať euro za taxík, a to som šla len desať minút a on si to vzal ešte obkľukou. JA som priam zúrila. Skús dohodnúť s mamou, nech ti prispeje aspoň polovičkou
@stenatko - to by som mohla skúsiť. v podstate mi fakt ide len o ten princíp a chcela som od vás len vedieť, či by to bolo moc hnusné tú zásielku neprevziať, aj keď už som viacmenej rozhodnutá, že na tú poštu pôjdem...
tak môžeš mať jednu nabíjačku doma,a jednu na intráku,či kde si...
a nemôže sa ti stať,že si ju zabudneš doma,a týždeň na intráku máš smolu...
A fakt by ma to nasralo keby si niekto niečo neprebral. Po prvé ja sa s tým seriem, balím to, predávam to pod cenu, a pokiaľ sa mi ten balík naspäť vráti musel by som zaplatiť poštovné tam aj späť takže by som na tom naximálne stratil a to nehovoriac o čase ktorý by som pri tom stratil...
... takže nebuď sviňa vyber to z tej pošty a nabudúce sa nesprávaj tak nezodpovedne!!!
Tiež si neobjednáš v reštaurácii jedlo a keď ti ho prinesú povieš - ďakujem už nie som hladná môžte to odniesť a ja idem preč.
Ja by som zásielku prebrala. Nebudem škodiť inému, keď je chyba na mojej strane.
A možno že je v zlej finančnej situácii a tie peniaze naozaj potrebuje, kedže ju chcela predať.
Takže ju radšej preber a ked sa ti tvoja pokazí, budeš mať náhradnú, prípadne maj jednu na internáte a jednu doma.
A skús si pýtať časť peňazí aj od mamy/sestry, kedže ti tvrdili, že tá nabíjačka doma nie je a kvôli ním si ju objednávala. A mama/sestra ti ju úmyselne určite neschovala, len sa im nechcelo doma hladať, tak povedali, že tam nie je. Na druhej strane chápem aj ich, že ti nehladali, oni nie sú povinné kvôli tomu, že ti niečo stratíš stráviť svoj čas prehladávaním bytu, ale mali ti povedať do očí, že nemajú čas hladať tvoju nabíjačku a nie ti klamať.