cez jednu stenu mam okno, na dalsej ,,strom´´ cez celu stenu, na dalsej neidentifikovatelne vvyplody mojej fantazie a na stvrtej plagat niekej holky a dvere, nezniesol by som prazdnu stenu...
doma mam na stene akurat basaka z metallica, a na private mam na stene nafukovaciu gitaru model les paul s potlacou jim beam, a vedla nej plysove zviera nejake, asi mis
polepil by som si aj nejake plagaty, ale ziadne bohuzial nemam, ak ma niekto zvysne kludne moze poslat
No tak na stene mám strašne veľa plagátov cez Akty X, Harry Potter až po Dr. House a nemôžem vynechať Emily the Strange a Jacka Skellingtona a samozrejme tu mám fotky z dectva a lapače snov toď vče
Mal somt am isteho casu x plagatov cela stena polepena rockove skupiny filmy ako matrix metalove skupiny doknca hokejisti punkaci a potom som raz dostal depkus trihlo mi a vsetzkos om to postrhaval a vydrzalo mi to ... z casti aj preto ze plagaty mojich oblubenych supin yb som si musel najskor objednat z netu _
iba "nástenku" na nej vycapené fotky, výtvory mojej malej sesternice, a asi milión lepiacich papierikov a na nich všetko možné aj nemožné.... a potom nad posteľou "obraz" zarámované puzzle Eifellovej veže
plagaty, obrazky, plagaty mojej segry, poličky, svoje dielka... ( hoci tie o ňu väčšinou opieram) okno, balkonove dvere, dvere, vypínač, rafaelovych anjelikov, par historickych map a jeden tapisériový rodokmeň.
jedine co mam na stene plagat Evanescence, ten tam visi uz par rokov..dalej mam plagaty polepene na vnutornej strane skrinovych dvier.. a inak mame v izbe este nastenku ale ta je sestrina..
čo sa týka ej doma, tak odmysliac si milón poličiek a vyšívaných obrázkov z nášho detstva, ktoré tam musia visieť, aby mama mala radosť (ona všeobecne rada odkladá všetky haraburdy) tak veľký švédsky kalendár, ktorý mama kdesi splašila (Dnes má meniny Desideria a Desireé a ešte aj majú akýsi sviatok Pingstdagen @sisska nevieš, čo to je? )
tazka to otazka par veci o tenise, osobny profil novaka djokovica, svetova muzska spicka, potom listky z koncertov ktore som pochodila, par plagatov z mojich oblubenych filmov, simpsonovci... sestra tu ma vela plagatov z koncertov, texty piesni, motta, jej "oznamko" na mojej krasnej stene pri posteli mam krasnu stenu z fotiek ludi na ktorych mi mrte zalezi ci uz z minulsti alebo moja momentalna skola, a potom dva velke plagaty ROCKOVY ZABER a takto tak
mytologická mapa Stredozeme, plagát Blackmore"s night, plagát z Tutanchamonovou sochou, obrázok Boba Marleyho, pár pohľadníc, kalendár a papier z rozkreslenými vzorcami aminokyselín a dusíkatých báz
mám tam obrázky Nirvany, ako aj na dverách, kde je ešte plagát "sex,drugs and rock´n roll" , potom nad posteľou Mansona a nad stolom rozvrh .. časom sa tam chystám dať fotky a ešte puzzle ak ho raz doskladám ..
kedysi ked som bola mensia som mala steny polepene plagatmi so psami a mackami teraz mam akurat ako plagat len kalendar, ale pred par dnami som si tam vyvesila svoje cmaranice..
Na jednej namaľovaného Boba Marleyho, teda jeho trup a hlavu v nadživotnej veľkosti, na druhej - za hlavou mám slnečnicovožltú farbu...tretiu stenu tvorí okno a na štvrtej je zrkadlo a skriňa...a na piatej stene, na strope, je žiarovka bez lampy a tam si raz namaľujem hviezdy neónovou farbou, aby svietili v tme!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
» www.birdz.sk/webka/nihili/fo...
na priváte zatiaľ nič, ale plánujem tu pokresliť stenu
plagáty som nikdy nemala na stenách, iba ak kedysi kalendár, ale to ešte v starej izbe, teraz už nie...
polepil by som si aj nejake plagaty, ale ziadne bohuzial nemam, ak ma niekto zvysne kludne moze poslat
mierne vyblednutú farbu
kalendár Dalího a niektoré svoje kresby
-
@popolcek foto!
bez ty sa nikto nemôže stať ja
pekná myšlienka