nedavno som si kupi pekné velke akvarium, 155litrov tak asi to. pripadne Citronovy strom na ktorom mi dozrievaju cerstve plody, uz sa tesim na cesrtvy citron a nie ako tie v obchode (hnojim len popolom takze ziadne chemikalie
z mojej izby si zrobilo skladisko..ale okrem postele a lustra tu nemam nic svoje ...
ale najradsej mam svoju postel a radiator a lampu a zastrcku..a este obraz ..
nadbytocne veci..
obyvacia stena (no akoze na co mi tu je?) ..sekretar..( no skrinka na klucik je fajna) inak je prazdny.. skrina ( no cert ju ber ked tam mam veci)... elktricky krb (???) tv,dvd,hifi veza,tlaciaren ,ktore niesu ani zapnute v zastrcke,..stolicka ( no na nej mam prevesene veci)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a celkovo to, že sa tu môžem vyriadiť a celé si to tu zariadiť podľa seba (a financií nemá niekto nejaký pekný koberec a poličku a kreslo? )
atmosféru
ale najradsej mam svoju postel a radiator a lampu a zastrcku..a este obraz ..
nadbytocne veci..
obyvacia stena (no akoze na co mi tu je?) ..sekretar..( no skrinka na klucik je fajna) inak je prazdny.. skrina ( no cert ju ber ked tam mam veci)... elktricky krb (???) tv,dvd,hifi veza,tlaciaren ,ktore niesu ani zapnute v zastrcke,..stolicka ( no na nej mam prevesene veci)
nooo
ale ona je duchom poloprazdna teraz!