radšej sa sprchujem lebo to trvá o dosť menej a odkedy som sa prestal vo vani hrávať tak tam nemám ani čo robiť....ale sú dni kedy prídem večer domov a viem že dnes bude kúpeľ....
a pri tejto príležitosti chcem povedať že nenávidím dospievanie!!!!!!! nohy sa mi už do vane nezmestia!!!!
miloval som sa kúpať ale potom to pokazil sprchový kút to som zvykol u starkej sa kúpať.Tu doma máme vaňu ale no..tu sa určite nikdy nebudem kúpať..nejde tu poriadne teplá voda a ešte aj maximálna zima je v tej kúpeľni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
praktizovala som to naposledy pred 3 rokmi a teraz niekedy v zime ale to som bola velmi opita
a tiež som ho dala preto, lebo my máme sprchu
ja strasne plytvam vodou
ale keď mám po nejakom ťažkom dni tak určite horúci kúpeľ! je to pre mňa odreagovanie
radšej sa sprchujem lebo to trvá o dosť menej a odkedy som sa prestal vo vani hrávať tak tam nemám ani čo robiť....ale sú dni kedy prídem večer domov a viem že dnes bude kúpeľ....
a pri tejto príležitosti chcem povedať že nenávidím dospievanie!!!!!!! nohy sa mi už do vane nezmestia!!!!