Idem sa konečne učiť, lebo zajtra mám skúšku..ale teším sa, že je posledná.. zajtra budem mať za sebou prvý rok na vysokej ....Len aby som ju urobila, že?
Ta ked bude vecer pojdem na nocnu jak puk ked vy vsetci budete chrapat ja budem jak chuj makayt no co je toto za svet boha aby som robil v noci u kokotov na dvore slovensko a kerea kokoti DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD smiley:
Ešte včera večer bol môj plán veľmi jednoduchý a vcelku príjemný: vstať - raňajky - výlet na bicykli - sprcha - učenie až do večera keďže zajtra mám dve skúšky.
Plán bol prekazený ocom ktorý mal voľno, takže ma zobudil skôr než som chcela a mierne mi upravil môj plán, takže som sa ešte stále k tomu učeniu sa nedostala
Ale mám to v pláne vykonať niekedy v priebehu dnešného dňa (a to tak aby som sa následne aj vyspala, čo už teraz viem že sa nepodarí )
po 2 tyzdnoch opalovania a neucenia sa vdaka maturam som s hrozou zistila ze mam skoro vsetky znamky neuzavrete a na kazdy den v priebehu buducich 3 dyzdnov mam min 1 pisomku :' cize ucit sa nechutne vela...a tiez prepisovat zosit z litiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a k teme budem sa asi nieco ucit kedze zajtra mam zas skusku
a ze mrte
15. Jedno bojove umenie
a aky bol tvoj plan?
Plán bol prekazený ocom ktorý mal voľno, takže ma zobudil skôr než som chcela a mierne mi upravil môj plán, takže som sa ešte stále k tomu učeniu sa nedostala
Ale mám to v pláne vykonať niekedy v priebehu dnešného dňa (a to tak aby som sa následne aj vyspala, čo už teraz viem že sa nepodarí )
Podvecer neviem ... nemam ani sajnu. Najradsej by som vypadol niekam von a spil sa tak aby nebolo zle a zaroven sa zobudil az ked bude vikend