pekne si zacvicim mozno plavaren .. spravim si masko na obed, majd pojdem vykydnut hnoj, nakrmim rybky, telefonat od mladej a vecer flase vina a pokec na rieke juj sa tesim
kedze u nas v hosteli nejde wifi,tak ostanem sediet tu kde som,az do vecera,maju lakavu ponuku na veceru,a potom pojdem spat kedze zajtra....no nic,otazka bola co dneska
no docitam si kapitolu zo sexuologie, potom sa najem, idem na 3hodiny do skoly, pridem domov, najem sa, idem do skoly, pridem domov, zhodim veci a idem na zurku... kde budem tak do stvrtej rana, potom sa vyspim chcem vstat o dvanastej, ucit sa, ucit sa, ucit sa, a vecer skuska
dožerem sáčik banánov v čokoláde, od 18 do 20 mi idú seriály a medzitým sa zbalím, pôjdem si na poštu pre prachy, budem večerať, fajčiť.. proste kurva produktívny deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
takze sa idem ucit poobede mam autoskolu uz by som mohla aj nieco zjest hadam....
ale ZAJTRAJŠOK bude patriť mojím ženám
(citaj prejebem den pred telkou a budem sa prezierat)