idem s najlepsou kamaratkou na nejaku vilu jej spoluziaka kde bude asi 30 z ktorych ani jedneo nepoznam. takze si spravim hanbu pred 30timi cudzimi ludmi
Akurát som písala správu pár ľuďom ohľadom Silvestra tak vám ju sem skopírujem ..ale neberte to ako pozvanie !
Takže pampúchovia , keďže vaša aktivita sa dá prirovnať k aktivite 80 ročnej babky a pritom VIDÍM , že ste správu VIDELI (!!!!!) tak vám sem napíšem môj megalomanský plán . Párty začne dajme tomu o 20:00 u nás ( v "mojom" dome) povinnosť priniesť koláč, chlast, chlebíčky .. no , stačí niečo z toho zahráme si Aktivity , ktoré som dostala na Vianoce a touto cestou chcem pofrajerovať, že mám takú super hru .Potom o polnoci na ohňostroj a čakačka na X a potom do XXXX tancovať !Spáliť tie tuky , špeky a slaniny, čo sa nám hojdajú na zadkoch a predkoch ! Nediskutujem viac počítam s účasťou X a Z .. vy zvyšok sa vyjadrite .. v najhoršom pôjdeme jak traja retardi tak ako ..nenechajte nás v tom. Ďakujem za pozornosť.
@denix to mas pravdu ja vzdy ked nieco planujem a tesim sa na to tak to nevyjde ale tak toto by malo lebo u kamarata neni nikdo doma a ked sa dozijeme tak sa nema co pokazit
@coleshepter sladke jem a vo velkom mnozstve ale snazim sa to obmedzovat lebo inak som bol velmi zavisly na cukre a nie nefajcim a ani kavu nepijem co sa toho posledneho tyka, uvidi sa
@coleshepter ci ty mna? ja sa necham prosit budem moderny muz osobne pouzivam steviu a zacinam ju pouzivat cim dalej tym viac. Mam jej doma tolko ze sa mi zacina hromadit
@denix jááj no dobre a akoze dojde ? budes sama chlastat ako ja ? ci s tou palenkou dojde aj niekto iny ? lebo to by bolo smutne kebyze sama na silvestra
@coleshepter stevia, to neviem kde sa da kupit susene a podobne, ale viem kde kupis semena a zasadis si to a potom o niekolko mesiacov mas listy vo vacsne obchodou zo semenami maju semena stevie, lebo je to taky hit tento rok aj ked ja to pestujem uz 3roky
@mia246 ja som velmi prisposobivy clovek, teda okrem jedla ale to dokazem ignorovat(som vegan)
@coleshepter tak matu alebo madovku? je to celkom rozdiel len podobny nazov. Mata ma take jemne lesklejsie listy a vacsie spodne listy niekedy zacinaju ich konce jemne červenat a jemne ochlpena je len stonka. Zato medovka ma take matnejsie zelene listy a jemne ochlpena je ta rastlina cela. som aj trosku bylinkar
tak zatial najrealnejšie vyzerá možnosť že pojdem do Brna ku kamošovi na dom.. a bude mega party .. sranda bude, ze nas tam bude asi 20-30 a z toho každý bude poznat len majitela domu
plán akcie (skopírovaný z fb)
Že by párty u Juriho? Dobře se na to vyspěte protože půjde o poněkud netradiční pojetí Silvestra. Bude vám zima i vedro, mokro i sucho po ránu v krku! Bude tu čokoláda, jahody,ovoce bublinky i vysoká procenta %alc. , něco do pusy (jídlo), vylepšená muzika (i z vašich zásob. Tak si něco nachystej), oheň na zahradě kde bude od 18:00 before party. Nezapomněl jsem ani na nějaké ohnivé běsnění nad našimi hlavami a nesmí chybět ani naše "Disco flaška" ...bazén u souseda přes plot Lahůdka večera zahrajeme si na zahradě flašku o dvou pravidlech! (panáka nebo všechno ze sebe dolů) Potom se půjde do tepla a zábavice až do???
s kamarátmi budeme petardovať a večer pojdem s rodinou pozerať ohňostroj na hlavnú teda o polnoci a vezmeme prskavky, kúpim si tam prekečupovaný langoš a budem jesť guličky z hrozna ako každý rok
máme s mužom ročné výročie, tak to ideme osláviť, ale neromanticky, alkoholom a s kamarátmi, paráda to bude, lebo som si včera kúpila najkrajšie šaty na svete!
@chevro tak kedysi som chodil po krcmach atď. ale vzdy boli nejake problemy z jebnutymi ludmi tak som radsej zacal doma a vacsinou sam no ale ked sa da tak pijem u kamarata alebo on pride k nam no a teraz na silvestra sa postastilo este dalsich troch ludi zohnat
no ja budem s transplantovanou a jej muzom oslavovať vonku na terase aj s mojou natkou a ifrou. a strasne sa nachnapeme,bo minuly rok som tam mala byť tiež,ale som mala hroznu crevnu chripku a tak som odratavanie aj pregrckala. takze ideme von ťúrovať. už treti rok by som chcle isť na trafargar,ale zase nepojdem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
jedno kde
Takže pampúchovia , keďže vaša aktivita sa dá prirovnať k aktivite 80 ročnej babky a pritom VIDÍM , že ste správu VIDELI (!!!!!) tak vám sem napíšem môj megalomanský plán . Párty začne dajme tomu o 20:00 u nás ( v "mojom" dome) povinnosť priniesť koláč, chlast, chlebíčky .. no , stačí niečo z toho zahráme si Aktivity , ktoré som dostala na Vianoce a touto cestou chcem pofrajerovať, že mám takú super hru .Potom o polnoci na ohňostroj a čakačka na X a potom do XXXX tancovať !Spáliť tie tuky , špeky a slaniny, čo sa nám hojdajú na zadkoch a predkoch ! Nediskutujem viac počítam s účasťou X a Z .. vy zvyšok sa vyjadrite .. v najhoršom pôjdeme jak traja retardi tak ako ..nenechajte nás v tom. Ďakujem za pozornosť.
ak budeš chcieť, môžeš ma prísť požiadať o ruku
stévia sa kde dá kúpiť? už som o tom počula
@torpedo08 si pozvaný
@coleshepter tak matu alebo madovku? je to celkom rozdiel len podobny nazov. Mata ma take jemne lesklejsie listy a vacsie spodne listy niekedy zacinaju ich konce jemne červenat a jemne ochlpena je len stonka. Zato medovka ma take matnejsie zelene listy a jemne ochlpena je ta rastlina cela. som aj trosku bylinkar
A odkial si ak to nieje verejne tajomstvo?
mám 3 bydliská tak neviem , ktoré spomenúť každopádne do fóra asi žiadne
To sa máš že hneď máš aj 3 bydliska vlastné
Predpokladám že hneď 1 máš tam kde ja teda v tom meste
a keď nie do fora tak do ts ak chceš, ale nemusíš ak nechceš...
Ibaže by nie...
plán akcie (skopírovaný z fb)
Že by párty u Juriho? Dobře se na to vyspěte protože půjde o poněkud netradiční pojetí Silvestra. Bude vám zima i vedro, mokro i sucho po ránu v krku! Bude tu čokoláda, jahody,ovoce bublinky i vysoká procenta %alc. , něco do pusy (jídlo), vylepšená muzika (i z vašich zásob. Tak si něco nachystej), oheň na zahradě kde bude od 18:00 before party. Nezapomněl jsem ani na nějaké ohnivé běsnění nad našimi hlavami a nesmí chybět ani naše "Disco flaška" ...bazén u souseda přes plot Lahůdka večera zahrajeme si na zahradě flašku o dvou pravidlech! (panáka nebo všechno ze sebe dolů) Potom se půjde do tepla a zábavice až do???
BUDEME SÁŇKOVAT?
no ja budem s transplantovanou a jej muzom oslavovať vonku na terase aj s mojou natkou a ifrou. a strasne sa nachnapeme,bo minuly rok som tam mala byť tiež,ale som mala hroznu crevnu chripku a tak som odratavanie aj pregrckala. takze ideme von ťúrovať. už treti rok by som chcle isť na trafargar,ale zase nepojdem!