@nenavidim
Ja som to veľmi veľmi veľa hrával asi od r. 2009. Podľa mňa to bola vtedy najlepšia hra na svete. Dosralo sa to keď prešli na f2p, úplne sa rozpadla cz/sk komunita a teraz je to už nuda
@purenarcissism no, kedze o diovi pocujem prvykrat, podla reakcii usudzujem, ze je to bud nejaky sk. ekvivalent mena zeus alebo neviem. vazne som to co etelar napisal pocul teraz prvykrat
@ps102
Stále ale mám k TF veľmi príjemné a sentimentálne spomienky a screeny samozrejme , taký zvláštny vnútorný cit.Prvá kúpa na steame v roku páne - orange box.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
ale predtým som mala tiež kabát, malú dámu
90% času mám aj tak len vibrácie zapnuté...
Toto
a teraz mám Band of Horses - The Funeral
nemám ráno rada také energické a veselé.
Pokým som nepokazila mobil.
Teraz mam samsung vysuvačku nemam moc na vyber
Ja to striedam.
Stuck in the middle with you.
Fluorescent Adolescent
Sleeping village
With A Little Help From My Friends
:tralala:
Ja som to veľmi veľmi veľa hrával asi od r. 2009. Podľa mňa to bola vtedy najlepšia hra na svete. Dosralo sa to keď prešli na f2p, úplne sa rozpadla cz/sk komunita a teraz je to už nuda
Hercules is the Roman name for the Greek divine hero Heracles, who was the son of Zeus (Roman equivalent Jupiter) and the mortal Alcmene
to ale nemyslis vazne, ze ? :
veď ak si kukával seriál Hercules, musíš vedieť
John Mark Mcmillan - Monsters Talk ale som lenivý
Stále ale mám k TF veľmi príjemné a sentimentálne spomienky a screeny samozrejme , taký zvláštny vnútorný cit.Prvá kúpa na steame v roku páne - orange box.