môj kocúr ma prekvapí, keď spraví super trik. poteší, keď príde a túli sa. a zarmúti, keď sa zobudím o štvrtej v noci na to, že sa práve vykakal a musím mu čistiť záchod. ale mám ho najradšej na svete.
Uvedomenie si v krátkych chvíľkach, že všetko, čo sa mi deje, aj to, čo ma trápi a smutní, je v konečnom dôsledku to, že vesmír sa o mna stará, dáva mi to, čo mám dostať a robí pre mňa to najlepšie.
Naposledy to bolo asi pred hodinou po tichom plači.
@depresia si vedla ako tá jedla, ja si už dávno zarábam sám, nesnaž sa utvárat závery z nula vstupných informácií, väčšinou sa budeš mýliť... ja som sa nepýtal či o nu stojíš, napísal som svoj názor a s tou zatrpknutosťou by si tiež mala niečo robiť!
@anonn1234 kto si myslis ze si, ze mas nejake pravo hovorit inym ludom co maju robit? znies komicky, tak sa radsej spamataj teraz a uz sa viac nestrapnuj. (basnicka otazka=neunuvaj sa odpisat)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Zarmucujú, znechucujú, hnevajú ma rôzne očakávania.
Naposledy to bolo asi pred hodinou po tichom plači.
amen
@depresia teba mi je strašne lúto...