Aspartam je nejaká výhra ?
,,Americký úrad síce povolil sladenie aspartamom, zároveň ale zdokumentoval 92 škodlivých príznakov pri jeho častej konzumácii. Medzi inými uvádza otupelosť, bolesti hlavy, únavu, závrate, bolesti žalúdka, búšenie srdca, zvyšovanie hmotnosti, podráždenosť, úzkosť, stratu pamäti, halucinácie, vyrážky, záchvaty, slepotu, hučanie v ušiach, depresie, stratu sluchu, kŕče, stratu chuti, nespavosť, slabosť."
V nápojoch, ktoré dovážam z USA sa používa ako sladidlo Stévia sladká, rastlina 300x sladivejšia ako cukor a popritom veľmi zdravá
@silviaaa Kupujem lacno, predávam rodine, kamarátom, známim atd. s malým ziskom, lacnejsie ako stoja v Maďarsku alebo Rakúsku. Živým sa prácou, toto mám len taký koníček
Coca Cola ani Kofola, už nechutia tak ako kedysi. No z týchto dvoch vymenovaných, mám oveľa radšej Kofolu.
Skúšal som aj Šofokolu a nebolo to vôbec zlé...
pijem kofolu, aj zvdy ked idem niekam von, ale chuti mi raz za cas aj cocacola, nebranila som sa, ked mi frajer kupil liter cocacoly, ked mibolo zle, chutilo a este mi to zabralo na zaludok
Aspartam je neškodný. Bral som ho v doplnkoch stravy viac než rok vo veľkých množstvách a nič. Podľa konspiratorov som už mal najmenej trikrát zomrieť a to ešte nehovorím i tých, ktorí berú doplnky dlhodobo
Inač z kolových nápojov asi rc kola alebo sofokola. Tie sa k tej chuti blížia najviac. Prípadne cola z lidla. Cocacola je skôr sladká sracka nez cola.
ništ...a som rada že som presvedčila mamu aby to nekupovala sestre... taku cokacolu večer keď si to deco odchliplo...čudujme sa že sa uspať nedala....
nahradilo sa to orandžovými fizzy drinks a potom som malú namotala na "citrónový koktejl!" alebo medovkovo/mätovo... čo je po ruke
(a sebecká výhoda z toho plynie: dojdem domov a vždy sú citrony!!!
vyzerá to zaujímavo a keď sa dá do toho slamka, tak pozornosť drobca je zaručená...
tak to som rad ze este sme na Slovensku a zvitazila Kofola to je jasne ze je naj a potom Pepsi , Coca Cola a nakoniec Sokocola aj ked ta uz neni nic moc a ine su uz len sracky uplne este kedysi bola aj Kolca dobra ale teraz uz je to humus ..... inak RC Cola sa mi zda ze bola dobra ale tak uz som to nepil roky nikde to nemaju tak netusim ako to teraz chuti
kofola je skutocne napoj na nejaku oslavu, ked nechcem byt na mol, kedze nepijem ani alkohol, ani nezvyknem pit bezne sladke vody ine koly mi moc nechutia, ale tak su pre mna len take, ze zvladnem ich, ale niezeby som sa na ne tesila
Pepsi, Pepsi Twist, RC Cola, Kofola originál, ak je to načapované niečo iné, z diaľky cítiť kofotinu. Ešte nie je najhoršia možno Stein kola, neviem, ako sa oficiálne volá, ale čapujú ju tam, kde aj Steina. Najhoršia čapovaná kolová limonáda zatiaľ asi od Čiernej Hory, fuu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
,,Americký úrad síce povolil sladenie aspartamom, zároveň ale zdokumentoval 92 škodlivých príznakov pri jeho častej konzumácii. Medzi inými uvádza otupelosť, bolesti hlavy, únavu, závrate, bolesti žalúdka, búšenie srdca, zvyšovanie hmotnosti, podráždenosť, úzkosť, stratu pamäti, halucinácie, vyrážky, záchvaty, slepotu, hučanie v ušiach, depresie, stratu sluchu, kŕče, stratu chuti, nespavosť, slabosť."
V nápojoch, ktoré dovážam z USA sa používa ako sladidlo Stévia sladká, rastlina 300x sladivejšia ako cukor a popritom veľmi zdravá
akosi uz nepijem take
facebook/ bHIP Slovensko
Skúšal som aj Šofokolu a nebolo to vôbec zlé...
som dufal, ze sa tam stretneme :/
my tam nebudeme asi az takto cez noc, lebo mne sa treba ucit na skusku
» www.eufic.org/article/sk/arti...
Inač z kolových nápojov asi rc kola alebo sofokola. Tie sa k tej chuti blížia najviac. Prípadne cola z lidla. Cocacola je skôr sladká sracka nez cola.
nahradilo sa to orandžovými fizzy drinks a potom som malú namotala na "citrónový koktejl!" alebo medovkovo/mätovo... čo je po ruke
(a sebecká výhoda z toho plynie: dojdem domov a vždy sú citrony!!!
vyzerá to zaujímavo a keď sa dá do toho slamka, tak pozornosť drobca je zaručená...
» preventdisease.com/news/13/110613_...
@lawey niekoľko bodov a krížik v kolónke správny súrodenec!