predlžovačku s kopou nabíjačiek na mobily, nejaké ďalšie káble... plus nepotrebné veci čo mi tam vždy padnú z postele... napríklad strojček a aj mobil tam dosť často nájdem
frcgumy, bordel, popolníky, ponožky, šálky, trenky, pyžamá, sem tam frajerku, prach, mrtvole, pavúkov, mačky, lajná, hovná, ciciny, chorcheho... ako kedy. ale väčšinou kombinácia väčšiny vymenovaného
Ja tam mám fakt všeličo, ale onedlho to krásne poletí von oknom, bo na to nemám nervy všetko skladovať a idem si kúpiť novú postel, ale ešte neviem akú, to je moja dalšia dilema :/
@viollin Akože s kinderka ? niéé jasné viem, máš asi poschodovú
hm veľkú žltú JOJO krabicu s časopismi, nejaké tie knihy, prach, gumičky a sponky čo si vyberám z vlasov večer, balzamy na pery a tak...určite s atam nájde aj dáke to pyžamo
vcera som umyvala podlahu takze toho prachu bude pomenej =D a skatula s volakymi papiermi a sfucana fit lopta a ten kruh co sa toci okolo bokov =D neviem kao sa to vola aj gymnastky to pouzivaju =D a este dalsiu krabicu s casopismi a dalsiu prazdnu od topanok a tusim aj plysova ovecka tam je a este aj taky maly vankusik naplneny bylinkami to je asi vsetko=D=D=D
ehm...nepoužité nálepky,plagáty,tašky....v 1 taške staré oblečenie,2golfové loptičky(nehrám golf sú z Dunaja),2 krabice,učebnice do školy a soľnú sviečku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@viollin Akože s kinderka ? niéé jasné viem, máš asi poschodovú
A krabice a véééľa prachu
jezis,ja som zabudol...
Intrák: Spolubývajúcej posteľ