@jebatelko tak si potom do piče vygoogli čo bola kedysi dávno pravá podstata skinheadov kokotko dobre?
Pretože keď si vyholíš hlavu a zbiješ trinásťročného cigáňa tak ako to robí 95% faškov v dnešnej dobe tak si neni žiadny skinhead ale pojebaný kušlo a takým ako ty už pomôže len zaliať pod cement
nie všetci takto.. je veľa skupín skinheadov.. sú aj tý dobrý aj zlý... práveže skinheadi patria k punkáčom a puknáči sú proti rasizmu! (to vidno aj na čiernobielej šachovnici ) ale tí "zlý" sú proti čiernym.. no keď sa povie slovo skinhead hneď to každý odsudzuje..tiež nechápem prečo (ach) ...hlavne ľudia čo o tom nič nevedia! a tak.. treba si o tom niečo prečítať
Aha !!! chránia pred cigánmi !!! ?!?!?! no hrubý k*k*t s prepáčením prečo ma už 3x nahánali 8smi po Sade aj s Kamošom keď som bol ?! a tretieho zbili že má otras mozgu , dolámané rebra a nepametá si pol roka dozadu nič a bývalú sfackal jeden úbohý lebo mala tričko Blink182 a druhý sa len prizeral jak uboŽiak -.-"
Skinheads je označenie pre subkultúru alebo skupinu ľudí, ktorí vyznávajú a praktizujú určitý životný štýl a smer. Ide o vysoko politicky aktívnu skupinu, ktorá hlása rasovú neznášanlivosť, myšlienky nacizmu a netoleranciu
dajte mi do ruky samopal. a potom na súde sa prihovorte za toho ryšavého vraha, ktorý stieľal náckov, skínov a podobných pičúsov po zásobníkoch a z ich papulí si robil pisoáre.
Tak stačila by Ak45 ale nebola by od veci MP5, ako správny hráč COD4 viem čo je dobré. samozrejme nejaký cheat na nesmrtelnosť a neobmedzenú muníciu.
A ako to tak čítam ty mzusíš byť určite nejaký sukin syn z materinej mindže vyhnisanej vystrelený s tou hlavou velkou vyholenou špinavou fujha sa nehanbíš mať IQ 88 a obúvať sa s tým do takých ako ja? aby ťa polcajt obkreslil bielou kriedou na mieste činu čo najskôr za tvoju jebnutosť s radosťou ti budem chodiť dva razy do týždňa štiavať na hrob raklo kar.
Sám sa škrtáš fixkou zo zoznamu tak už radšejj zavri piču a zmizni
ale hej hej tak už je top aj thajský box, ja si skôr myslím že máš 45 až 53 kíl, meter devädesiat, rapavú tvár a hlas ako káčer, holky od teba bočia už od malička, tatko ťa mlátil a mamička ti nikdy nič nedovolila, preto teraz lašuješ po iternete a sebavedomo sakaždému chváliš s tým že si kušlo musím uznať že máš naplnený život
pochop konečne že si tu všetkým na smiech, čo to nevidíš?
tie tvoje nafúknuté svaly z posilky ti hovno pomôžu na ulici bil si sa už niekedy na ulici? tak férovo, jeden na jedneho, nemám na mysli keď šiesti rozkopete štrnásťročného skejťáka.
Co na tom ktora jebla skupnia ma aku jeblu ideologiu preco proste nemozete byt ludmi, ktori sa riadia svedomim a logikou.... to by k zmene sveta uplne postacilo
No dobre. Milionkrat tu padlo, ze skinhead je subkultura, kt. ma korene vsade, len nie tam, kde je rasizmus atd. A neviem ci mame na Slovensku vobec nejakych skinov. Lebo tie hovada, to su neonacisti. Takze mily nacek, nehovor o sebe, ze si skin.
A co to znamena chranit ludi? Tak, ze dokopes kazdeho kto je iny? A Roma dvojnasob, lebo je Rom? Uz len z principu? A potom aj inych, lebo co... Je to odlisne...
Vies, poznam mnohych ludi od roznych nabozenstiev, farieb, kultur, subkultur... Denne vidim na ulici bezdomovcov, prostitutky a fetakov... Ale z nikoho nemam pocit, ze je hnus az na nackov! To od neonacistov by sme sa mali CHRANIT. To oni su kulturny plebs a spolocenske parazity!
verejne prehlasujem že organizujem hromadnú fet párty, ako hlavná atrakcia bude sedemnásťročný pseudokušli priviazaný o stoličku pripravený na všetko od faciek až po šťanie do papule
ten stupidný obrázok ako si to nazval je podstata tých, o ktorých si sa pýtal prečo ich ľudia odsudzujú, tak si už prosím ťa prestaň srať do huby lebo zachvíľu tam už nebudeš mať žiadne miesto, daj si facku, choď si vykerovať na záchod a potom choď spať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
Pretože keď si vyholíš hlavu a zbiješ trinásťročného cigáňa tak ako to robí 95% faškov v dnešnej dobe tak si neni žiadny skinhead ale pojebaný kušlo a takým ako ty už pomôže len zaliať pod cement
S nožnicami ťa naháňajú, nie?
ale zabíjať neonacistov by mal byť olympijský šport.
@10 prosím ťa, si šašo čo ani nevie rozoznať nácka od skína, neovláda ani rodnú reč a vyjadruje sa ako 13-ročné decko.
@adrianne pochybujem ze vedia ako sa pouzivaju
dajte mi do ruky samopal. a potom na súde sa prihovorte za toho ryšavého vraha, ktorý stieľal náckov, skínov a podobných pičúsov po zásobníkoch a z ich papulí si robil pisoáre.
Tak stačila by Ak45 ale nebola by od veci MP5, ako správny hráč COD4 viem čo je dobré. samozrejme nejaký cheat na nesmrtelnosť a neobmedzenú muníciu.
ďakujem.
ak o tom náhodou nevieš debilko, v posilke síce nafúkneš ale na ulici ti to nepomôže
ja poznam skinheadov co pocuvaju rytmusa cize je to z niektorymi bieda a beru to len ako image ze som skinhead bojte sa ma
ja niesom skinhead a ciganov nemusim cize ked nemas rad cigana niesi hned skinhead ( slusnym ciganom - vynimky taky mi nevadia)
..kvak..
A ako to tak čítam ty mzusíš byť určite nejaký sukin syn z materinej mindže vyhnisanej vystrelený s tou hlavou velkou vyholenou špinavou fujha sa nehanbíš mať IQ 88 a obúvať sa s tým do takých ako ja? aby ťa polcajt obkreslil bielou kriedou na mieste činu čo najskôr za tvoju jebnutosť s radosťou ti budem chodiť dva razy do týždňa štiavať na hrob raklo kar.
Sám sa škrtáš fixkou zo zoznamu tak už radšejj zavri piču a zmizni
pochop konečne že si tu všetkým na smiech, čo to nevidíš?
tie tvoje nafúknuté svaly z posilky ti hovno pomôžu na ulici bil si sa už niekedy na ulici? tak férovo, jeden na jedneho, nemám na mysli keď šiesti rozkopete štrnásťročného skejťáka.
ja nemam nasrate v hlave neviem preco si vsetci myslite ze ked niekto cvici tak nemoze byt mudri
(ROFL)
(ROFL)
(ROFL)
(ROFL)
(ROFL)
(ROFL)
niektorý ludia si lenmylia dojmi s pojmami (neviem ake je tam Y)
Začal som ťa urážať pretože svojou prijebanosťou ideš sám proti sebe, ak ti to náhodou nedochádza.
Fakt ma nútiš rozmýšľať či si bol pične vychovaný alebo šikanovaný v útlom veku keď tu teraz točíš takéto pičoviny.
A co to znamena chranit ludi? Tak, ze dokopes kazdeho kto je iny? A Roma dvojnasob, lebo je Rom? Uz len z principu? A potom aj inych, lebo co... Je to odlisne...
Vies, poznam mnohych ludi od roznych nabozenstiev, farieb, kultur, subkultur... Denne vidim na ulici bezdomovcov, prostitutky a fetakov... Ale z nikoho nemam pocit, ze je hnus az na nackov! To od neonacistov by sme sa mali CHRANIT. To oni su kulturny plebs a spolocenske parazity!
V hlave nasraté
@80
Sieg heil debilko
Teda respektíve....
Nig-haj už pál do piče
vidíš chlapec, stálo ti to za to? machroval si že si nácek, všetci ťa vysmiali, všetci ťa majú za kokota a chceme aby si šiel preč.
dúfam, že si už dosť potupený, je čas ísť spať. a už prosím ťa nič nehovor, väčšiu hanbu ti treba?
...asi dám tip Novému času, že chceš spraviť verejné prehlásenie
nabudúce sa radšej zastrel kým takúto pičovinu z papule vypustíš!