Ten odtieň modrej farby je pekný, preto som hlasovala tak
A ono všetko má aj plusy aj mínusy. Ak človek robí na TPP, nie je sám sebe pánom ale na druhej strane urobí si svoju prácu a potom má pokoj, počas voľna sa prácou nemusí zaoberať vôbec.
Podnikateľ je sám sebe pánom, ale má aj väčšiu zodpovednosť, napríklad ak sú nejaké problémy, tak ich rieši dobre že nie 24 hodín denne.
vlastnou robotou som si este nikdy nezarobil ani halier, nemam znamosti takze na lahku a dobre platenu brigadu mozem min do 18stky zabudnut..v najlepsom pripade budem vediet dobre po nemecky a v nemecku budem majster pekar za 1500 euro, v stredne dobrom pripade sa dam k policii alebo armade no a v najhorom moznom pripade mi neostane nic ine, ako byť uciteľom...
idealne by bolo byt nezamestnany, mat tolko penazi, kolko prave potrebujes a cestovat kade tade a robit kadeco co ta prave bavi kym ta to neomrzi to samozrejme nie je mozne, tak si setrim na tavu inak by som chcela vystriedat co najviac zamestnani a peniaze dostavat zo dna na den, nie kazdy mesiac aspon by som v tie horsie dni trochu improvizovala taka dozivotna brigada, kde by ti bolo jedno, ci ta vyhodia...ale, ako inak, ani to nie je mozne, takze by som napokon asi podnikala...podnikat sa da s hocicim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Čo sa tohto týka znie živnosť lepšie ... Samozrejme spojená s kopou zákerností, ktoré by inak padali na zamestnávateľa ...
Asi pôjdem robiť do googlu, kde hádam zamestnanca berú ako človeka ...
A ono všetko má aj plusy aj mínusy. Ak človek robí na TPP, nie je sám sebe pánom ale na druhej strane urobí si svoju prácu a potom má pokoj, počas voľna sa prácou nemusí zaoberať vôbec.
Podnikateľ je sám sebe pánom, ale má aj väčšiu zodpovednosť, napríklad ak sú nejaké problémy, tak ich rieši dobre že nie 24 hodín denne.
Preto je lepšie podnik len vlastniť, ale neriadiť