a farbu tych trenirok neviem inak ako betonovu popisat.
tie ponozky su fakt dementne spicky a pety su cierne a ostatok biely akurat ze ta cierna je este spojena vyjebanym oranzovym pasikom, boze preco mam dnes na sebe tolko orandzovej.
modré huňaté pyžamo s opitým psom, kt. svoj stav neúspešne maskuje tým, že pred slovom drunk vyšili slovo love, potom mokré vlasy a tam zelenú a čiernu gumičku a dve sponky
ošúchané, ale perfektné džínsy, vyhrnuté, lebo dnes náhodou svieti slnko, bielu podprsenku, tričko s krátkym rukávom- striedajú sa tmavofialové a svetlofialové pásy, pričom potlačou sú detsky žlté ananásy so zelenou obrubou a má to aj kapucňu
A vo vlasoch čierny štipec, jediný na ktorý mám nervy, minulý týždeň som jeden popravila-zhodou okolností fialový
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
normalne by som mala teplaky ale sa mi nechce prezliekat
@fr4nk1 este chvilu provokuj...
pyžamové nohavice s medvedíkmi, tmavomodré tielko a na ňom bledomodré tielko
a farbu tych trenirok neviem inak ako betonovu popisat.
tie ponozky su fakt dementne spicky a pety su cierne a ostatok biely akurat ze ta cierna je este spojena vyjebanym oranzovym pasikom, boze preco mam dnes na sebe tolko orandzovej.
Na krku mi chýba môj prívesok. Ale nechýba mi.
Podprsenku mám akúsi béžovú. Nemám ju rada. Je moc pohodlná.
Tričko SlipKnoT s pár dierami. R.I.P. Paul Grey.
Nohavičky čierne. Sú tam bodky. Biele.
Tepláky. Zablatené. Čierne. Hm...Vyťahané.
Ponožky tmavomodré až čierne. S dierou.
@prodigy1 ja viem.. ma uz 2 dni boli hrdlo :/
A vo vlasoch čierny štipec, jediný na ktorý mám nervy, minulý týždeň som jeden popravila-zhodou okolností fialový