Ahoj, chcem sa opýtať, je niečo, čo na vašom partnerovi/partnerke neznášate? Napríklad ja to, že je občas náladový a nevyspytateľný...a vtedy ale fakt neviem na čom som.....tak som zvedavá
No na mojej budúcej frajerke mi vadí, že bude určite fajčiarka, ale inak to bude inteligentné, zlaté a milé dievča, ktorému kúpim reťázku za 4184 SK (138,88€) ..a tú záľubu sa pravdepodobne aj odnaučí takže bude všetko tip-top paráda ...
(sme relatívne málo času spolu aj napriek tomu, že bývame v jednom meste.
je príliš dokonalý na to, aby som sa dokázal zmieriť s tým, že som s ním. Navyše neviem niekedy prečítať jeho emócie a vtedy si nie som istý už vôbec. No spolieham sa na jeho úprimnosť a verím tomu, žeby to povedal aj napriek mojím občasným pochybnostiam)
isto neni nic co by som neznasala to je velmi skarede ako by som mohla neznasat cokolvek co sa tyka niekoho koho lubim
jasne ze mi par veci vadi ale ked si to otocim a pozrem sa na to co by mi vadilo na mne samej keby som so sebou chodila.. zabila by som sa asi do hodiny
Nechápem prečo sú ľudia spolu ak im niečk extra vadí na partnerovi...
Ale zároveň nechápem sám seba lebo momentálne tiež som si po dlhšom vzťahu uvedomil koľko veci mi vadí a že sú to veci s ktorými sa nestotožním Ako napr. rozdielnosť pováh ( Ja som prítulný a ona proste absolutne jak robot emočne)
Alebo mňa zaujíma šport ju absolútne
Mňa baví sledovať západ Slnka niekde spolu + nejaká flaška vínka spontánne pre ňu sú to p*čoviny
Fakt ako mesiac dozadu bol nádherný západ Slnka som skočil pre ňu do prácu auto a že pome tam navrhnem a ju bolia nohy, ona neni na také ******** kludne môžem ísť ak ju hodím domov
Najhoršie je že ja som typ človeka čo bere život s ľahkosťou a my rich is life ! Ale jej zmysel života je práca a práca...
Čiže čas na to aby sa naše cesty pomaly rozišli A obaja to už máme vydiskutované v podstate i keď je to komplikované
@james98 Ale tak znie to hrozne ale zas v iných veciach je fajn ako je to zlatá baba, šikovná, pracovitá, dobrosrdečná
Len téma bolo čo mi vadí
Len to je blbé ak tie dobré veci prevýšia tie zlé
vadí mi že mi píše furt celý deň a potom keď mie nepíše vadáí mi že mi nenapíše.
potom sa naseriem a poviem mu že ho už nechcem vidieť a on povie že ma chce vidieť a to mi potom vadí ešte viac že chce tak preto už nechcem ale keď nechce tak chcem aby chcel
mne vadi aj tak na kazdom vsetko a chytam stavy kedy by som vrazdila len ked pocujem jak niekto prezuva a respekt frajerovi, ze mi este nedal facku a neposlal ma dpc za to ale nemam rada, ze ziarli, mozno aj na moju stolicku
už žiadného síce nemám...ale dosť mi vadilo, keď sme sa hádali cez net a on bol vtedy tak strašne arogantný a necitlivý..
a že ostal taký odmeraný...vyraďoval ma zo života...
..............
Nie je nič čo by mi na ňom vadilo. Vôbec nič, je to ten najlepší a najochotnejší a najprispôsobivejší človek na svete.
Možno jedine, že keď ja som nervózna a zlá na neho tak on to nevie ignorovať a tiež mi dačo povie To by nemusel, mohol by sa vtedy hrať na dubáka :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
(sme relatívne málo času spolu aj napriek tomu, že bývame v jednom meste.
je príliš dokonalý na to, aby som sa dokázal zmieriť s tým, že som s ním. Navyše neviem niekedy prečítať jeho emócie a vtedy si nie som istý už vôbec. No spolieham sa na jeho úprimnosť a verím tomu, žeby to povedal aj napriek mojím občasným pochybnostiam)
jasne ze mi par veci vadi ale ked si to otocim a pozrem sa na to co by mi vadilo na mne samej keby som so sebou chodila.. zabila by som sa asi do hodiny
Ale zároveň nechápem sám seba lebo momentálne tiež som si po dlhšom vzťahu uvedomil koľko veci mi vadí a že sú to veci s ktorými sa nestotožním Ako napr. rozdielnosť pováh ( Ja som prítulný a ona proste absolutne jak robot emočne)
Alebo mňa zaujíma šport ju absolútne
Mňa baví sledovať západ Slnka niekde spolu + nejaká flaška vínka spontánne pre ňu sú to p*čoviny
Fakt ako mesiac dozadu bol nádherný západ Slnka som skočil pre ňu do prácu auto a že pome tam navrhnem a ju bolia nohy, ona neni na také ******** kludne môžem ísť ak ju hodím domov
Najhoršie je že ja som typ človeka čo bere život s ľahkosťou a my rich is life ! Ale jej zmysel života je práca a práca...
Čiže čas na to aby sa naše cesty pomaly rozišli A obaja to už máme vydiskutované v podstate i keď je to komplikované
Len téma bolo čo mi vadí
Len to je blbé ak tie dobré veci prevýšia tie zlé
potom sa naseriem a poviem mu že ho už nechcem vidieť a on povie že ma chce vidieť a to mi potom vadí ešte viac že chce tak preto už nechcem ale keď nechce tak chcem aby chcel
Ale na druhej strane mi to ani neprekáža, práve preto je dokonalý.
a že ostal taký odmeraný...vyraďoval ma zo života...
..............
ale inak bol aj tak naj...
Možno jedine, že keď ja som nervózna a zlá na neho tak on to nevie ignorovať a tiež mi dačo povie To by nemusel, mohol by sa vtedy hrať na dubáka :happy: