..podla obdobia - niekedy ma bavi len tak lezat v posteli, inokedy hrat na gitaru, hrat hry, cvicit, venovat sa psovi, citat, programovat, pozerat serialy/filmy atdatd. cize fakt podla obdobia, pri kazdom tak max 2 tyzdne vydrzim a potom prejdem na dalsie
Masturb... ale nie, kickbox ma napĺňal a stále aj napĺňa aj keď to sledujem v telke alebo na podujatí a ešte ma napĺňa ísť s niekým von a prechádzať sa a rozprávať sa o nejakých hlbších témach, je to balzam na dušu
@sianagirl245 ale nie prave si mi trochu spôsobila miernu nostalgio-depresiu lebo nečakal som fakt že su to už 2 roky ... 2 roky som zo seba nedostal súvislú emociu potom : /
@sianagirl245 mal by som no ... ďakujem za nakopnutie (do gulí) jedine miesto kde ma to zaboli a ma to nejaky efekt ...
snaď už čoskoro sa budem mať k činu
@sianagirl245 ja som hrozne na seba kritický ja si celkom často hrávam, ale všetky nápady mi prídu ako blbosť (nezdielatelné) ale vždy keď si ich hrám sa pri nich uspokojím (samozrejme emočne len D) a tým to končí ... ale určite niečo nahrám aj aby ľudia počuli ...
CESTOVANIE. Isla by som vsade, keby boli peniaze a najradsej by som cestovala do historie, co bohuzial nie je mozne. Takze druha akoby oblubena cinnost vrtanie sa v historii a citanie o historickych vyznamnych osobnostiach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
snaď už čoskoro sa budem mať k činu
Najlepsia kombinacia pivo+queens of the stone age