milujem moje dievca...sme spolu uz dost dlho a ona mi povedala ze proste chvilami chce byt sama. Ze sama nevie co chce..prosim vas poradte niekto ako ju mozem zase priviest ku mne??
to isté hovorím aj ja svojmu priateľovi... ale milujem ho... a on vie..že potrebujem byť chvíľu sama... premýšľať... a taktiež..ani ja neviem čo chcem...na jednej strańe chcem byť s ním... no na druhej strane... by som bola najradšéj na druhom konci slovenska... a on to vie..a rešpektuje to... pretože..si je istý... že sa k nemu vrátim vždy
tak asi sa stretávate príliš často...možno prechádza nejakým ťažkým obdobím..skús to zistiť..možno to je v jej povahe ale možno je za tým niečo úplne iné
@slimshady08 prečo? kedy ako...sú dni..keď mi on napíše sms..ale ja neodpisujem.. ale tiež...niekedy... si píšeme vkuse celé dni tu už ide aj o náladu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@slimshady08 prečo? kedy ako...sú dni..keď mi on napíše sms..ale ja neodpisujem.. ale tiež...niekedy... si píšeme vkuse celé dni tu už ide aj o náladu...