Čo mám spraviť keď si niekto vytvoril účet na facebooku s mojou fotkou a menom,a vydáva sa za mňa? Už som tu osobu nahlásila,ale neviem čo robiť ďalej.
@stexie tak povedz tvojim priatelom na fb nech daju vsetci toho cloveka blokovat...a snad ho uz zrusia ked ho daju bloknut ale 20 ludia..alebo viac................ja som na tom podobne..akurat ze niekto zverejnuje moje tel.č vydava sa za mna a píše inzeráty na bazoš....NIEKTO MA NEMÁ RÁD
deti, deti..keby ja som mal take problemy, ze niekto ma dal na facebook do vztahu s jednym chalanom ci co to trepes..
...to mate z toho, ze vsade musite mat vycapene svoje fotky, adresu, cislo topanok, kontakte na zubara, kadernika a tak..ak sa rozhodnes na internete zverejnit svoju identitu tak s takym rataj, zvlast ked tvoji kamarati maju 15 a menej
tak keď dáš že nahlásiť a tam ďalej máš, že osoba sa vydáva za mňa, či tak niečo a odškrtni to. Popros priateľov, nech to spravia aj oni.. admin to zaeviduje a ak bude tých sťažností na ten profil viacej tak aj vymaže.
hm,mne sa vyhrážali, ničili mi auto, písali kokotiny, všetko som zrušil a mám svatý pokoj, len pár birdzákov vie moje číslo mobilu a kde bývam.........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a oni to podla IP adresy nájdu ze kto to bol teda ak si im s tým chce srať xD
...to mate z toho, ze vsade musite mat vycapene svoje fotky, adresu, cislo topanok, kontakte na zubara, kadernika a tak..ak sa rozhodnes na internete zverejnit svoju identitu tak s takym rataj, zvlast ked tvoji kamarati maju 15 a menej
tak keď dáš že nahlásiť a tam ďalej máš, že osoba sa vydáva za mňa, či tak niečo a odškrtni to. Popros priateľov, nech to spravia aj oni.. admin to zaeviduje a ak bude tých sťažností na ten profil viacej tak aj vymaže.