Pred mesiacom som spoznala jedného chlapca, bol strašne zlatý ale mal priateľku. Stretávali sme sa a neskôr som sa s ním vyspala. Pýtala sa ma či by som s nim chcela byť keby sa rozišiel s priateľkou a ja som chcela tak som povedala áno. A teraz sa rozišl
@laanie Mám skúsenosť že pokiaľ som bol z priateľky hotový tak to časom opadlo ale keď som mal ďalšiu rád a videl som nejakú perspektívu tak som do toho šiel a ono tá chémia neopadávala skôr narastala takže tomu daj šancu ale nie hneď, pokiaľ ťa chce použiť v štýle klin sa klinom vybíja tak ti to len ublíži... skús sa s ním o tom porozprávať či sa mu nezdá že nie je správne hneď ako sa jeden vzťah skončí vhupsnúť do druhého, nech sa ešte skúsite stretávať a spoznávať veď načo sa hneď hrnúť do vzťahu pokiaľ si nejste obaja istý
ano pozeraj na to čo vravia kamaráti a spoločný známi. lebo tu nejde o vás dvoch..
ho nemotaj a povedz mu normálne že k nemu nič necítiš.
trochu trubka si.
@laanie ak to nieje fake tak som znechutený a napíšem aj prečo ...
ako fake by ma to pobavilo a zasmial by som sa na tom a otvoril si asi hned potom aj 9gag ... ale žial asi sa moj zmysel pre humor bude musieť zmieriť s myšlienkou že svet nieje len o správnych rozhodnutiach, kvalitných ludských hodnotách a hodnotnej lásky a inteligencie ... preto skôr takéto veci ktoré boli popísané vyššie beriem ako prejavy ľudí nižšej vekovej kategórie a teda aj nižšej inteligencie ... dúfam preto teda že naozaj nemáš 19 rokov ( nesnažím sa ťa uraziť ani nejako útočiť ) avšak ak všetko sedí tak ako to je popísané tak robím najväčší facepalm na svete ... dobre ale prejdem radšej k veci ... ľudia na tejto planéte sú tvory učenlivé len niektorým ľudom chýba vhodné prostredie na to aby sa niečo naučili efektívnejšie a rýchlejšie ... myslím že je to problémom väčšiny mladých ludí a teda aj teba ... niektorí žiaľ majú tendenciu zostávať v bubline v ktorej sú po celý život ( dúfam že to nie je tvoj problém ale je to len moja skromná viera )
a teraz tvojím jazykom a spôsobom myslenia ... dokážem sa totiž adaptovať na každý spôsob myslenia pokial mám na to vhodné podmienky ... takže ti poradím ako človeku ktorý potrebuje pomoc vo svojej zufalej situacií, nech už je tedá akákolvek ...
počkaj, skús s ním tráviť viac času a vysvetli mu ako sa veci majú, aká si zmätená zo všetkého čo sa stalo, hlavne buď úprimná a povedz mu že potrebuješ čas ... ostatné by malo prísť teda časom ... verím že sa ti tento tvoj problém čoskoro vyrieši a ty budeš môcť preberať omnoho dôležitejšie veci v tvojom živote
povedz mu:"ty si kokot ja som piča tak poďme spolu kričať!"
má sa spať so zadanými chlapcami?! NEMÁ!!!
má sa dávať dokopy s chlapcami ktorý podvádzajú?! NEMÁ!!!
má byť dievča v tvojom veku takto hlúpe?! NEMÁ!!!
.... a kto podviedol raz podvedie znova len tak btw, ale tebe to zjavne nevadí, nemáš problém spať s niekým kto má frajerku tak aj teba keby podjebal bolo by ti to u piči asi...
@melancholik waa!! to bolo v dobrom myslene na tvoj pisomny prejav. a ty hned tatko "v ruky v seba smile"? chcela som reagovať obdobne ako ty ale povedala som si že dievča fakt nevie čo chce, tak nech sa ešte chvilku smaží vo vlastnom tzv. výpeku a porozmýšla nad tým -" čo robím nie moc štastne"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
2.) Zabi ho
3.) Zabi a podpal aj seba
ho nemotaj a povedz mu normálne že k nemu nič necítiš.
trochu trubka si.
ako fake by ma to pobavilo a zasmial by som sa na tom a otvoril si asi hned potom aj 9gag ... ale žial asi sa moj zmysel pre humor bude musieť zmieriť s myšlienkou že svet nieje len o správnych rozhodnutiach, kvalitných ludských hodnotách a hodnotnej lásky a inteligencie ... preto skôr takéto veci ktoré boli popísané vyššie beriem ako prejavy ľudí nižšej vekovej kategórie a teda aj nižšej inteligencie ... dúfam preto teda že naozaj nemáš 19 rokov ( nesnažím sa ťa uraziť ani nejako útočiť ) avšak ak všetko sedí tak ako to je popísané tak robím najväčší facepalm na svete ... dobre ale prejdem radšej k veci ... ľudia na tejto planéte sú tvory učenlivé len niektorým ľudom chýba vhodné prostredie na to aby sa niečo naučili efektívnejšie a rýchlejšie ... myslím že je to problémom väčšiny mladých ludí a teda aj teba ... niektorí žiaľ majú tendenciu zostávať v bubline v ktorej sú po celý život ( dúfam že to nie je tvoj problém ale je to len moja skromná viera )
a teraz tvojím jazykom a spôsobom myslenia ... dokážem sa totiž adaptovať na každý spôsob myslenia pokial mám na to vhodné podmienky ... takže ti poradím ako človeku ktorý potrebuje pomoc vo svojej zufalej situacií, nech už je tedá akákolvek ...
počkaj, skús s ním tráviť viac času a vysvetli mu ako sa veci majú, aká si zmätená zo všetkého čo sa stalo, hlavne buď úprimná a povedz mu že potrebuješ čas ... ostatné by malo prísť teda časom ... verím že sa ti tento tvoj problém čoskoro vyrieši a ty budeš môcť preberať omnoho dôležitejšie veci v tvojom živote
a teraz naspäť do mojej bubliny
má sa spať so zadanými chlapcami?! NEMÁ!!!
má sa dávať dokopy s chlapcami ktorý podvádzajú?! NEMÁ!!!
má byť dievča v tvojom veku takto hlúpe?! NEMÁ!!!
.... a kto podviedol raz podvedie znova len tak btw, ale tebe to zjavne nevadí, nemáš problém spať s niekým kto má frajerku tak aj teba keby podjebal bolo by ti to u piči asi...