Hovorí sa, že protiklady sa priťahujú..Ale ak máte iný životný štýl ako priateľ/ka tak to je potom ťažko... Aj ja som mala taký vzťah a rozišli sme sa práve kvôli tomu, lebo ja som nedokázala byť v piatok večer doma a jeho hnevalo, že stále niekam chodím... Potom on rušil kvôli mne skúšky s kapelou a to zase hnevalo mňa....
oboje ..protiklady sa pritahuju to je pravda ..ale nidky spolu nebudu (alebo nevydrzia) ..rovny rovneho si hlada plati viac a dokonca vztah moze vydrzat hodne,hodne dlho
tak toto je fakt ťažké ... chalanov zaujímajú baby ktoré sú od nich odlišné preože im prídu záhadné ... ale nikdy takýto vzťah nevydrží dlho... asi tolko
podľa mňa sa najviac k sebe ťahajú dve osoby, ktoré majú časť povahy spoločnú, a zvyšok protikladný. tá spoločná časť im dáva pocit že si rozumejú, a tie protikladné časti sú priestor na skúmanie
Niežeby si rovný rovného hľadal, ale s veľkou pravdepodobnosťou sa dám do reči (príp. dokopy) s niekým, koho mám dôvod osloviť a ďalej s ním o niečom rozprávať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
@Malapohroma hej to je fakt, holky hladajú podobnosť ich otca a chalani zas matky , vedci zistili
a je to aj podla podobných čŕt tváre
Preto by sme si mali hľadať podobne povahy ako sme my...