Dosť nejasná, obšírna otázka,bolo by treba špecifikovať,ale ak sa jedná o výzor pri výbere partnera,tak samozrejme- nestráviš celý život s niekym,kto ti výzorovo nie je sympatický a ani trochu ťa nepriťahuje. To samozrejme neznamená,že musí splňať nejaký ideál krásy, že musí byť ako model alebo herec typu Koleník ten sa napríklad mojej mame nepáči, nie je jej sympatický, čiže krása je dosť subjektívna, nedá sa zahrnúť do nejakých vzorcov, no i tak má na svete svoje miesto a netreba ju pseudointelektuálne zatracovať.
Na vízore až tak nezaleží aj ked nejaké sympatie musia byť.
Na čo ti je zlatá mysa keď je prázdna.
Ďalší orientačný vzorec :
Pekná a sprostá = dobrá voľba
Menej pekná a múdra = dobra voľba
Škaredá a sprostá = utekaááááj.
Záleží podľa situácie. Ak na výzore partnera tak to určite záleží nebudem predsa chodiť s niekym kto ma priťahuje. Ak na výzore kamarátov tak to mne je osobne jedno hlavne nech si rozumieme
Úplne zbytočná otázka.
Dnes je doba keď sa tvárime že niektoré veci neexistujú alebo na nich nezáleží. Ale toto je už kurva trochu moc lol však...................zamyslite sa ako to vôbec znie.
na výzore oblečenia či osoby ako takej v práci, doma, v aute, v parku, na kupalisku, v lietadle...
kde?
nedá sa to jednoznačne povedať, záleži, nezáleži....
poznala som chalana, ktorý bol vtedy pre mňa vyslovene "škaredý", až tak, že som sa s ním ani nechcela rozprávať, ale časom na to nejako prišlo a zistila som, že je fakt hrozne super, a začal mi byť aj výzorovo sympatický!
dlho som sa kvôli tomu, že som ho odsúdila na základe výzoru, za seba hanbila...odvtedy mi na výzore nezáleží
všeobecne na výzore záleží, dajú sa do neho premietnuť aj isté povahové črty a výzor predáva... inštinktívne premeriavame druhých očami a vyhodnocujeme, bodujeme, pripisujeme im istú spoločenskú hodnotu. výzor je však veľmi komplexný pojem, zahrňujúci i pohľad, mimiku, gestikuláciu a všeobecne všetok vonkajší prejav, a je súčasťou našej osobnosti, takže jednoznačne na ňom záleží...
na druhú stranu záleží od situácie, stačí, keď sa dostaneme do úzkych, potrebujeme pomoc a na zovňajšku nášho spasiteľa nám viac nezáleží, stačí keď vykoná, čo je treba...
podľa mňa je kľúčová charizma, no každý by mal s mierou držať na svoj vzhľad - ono cítiť sa dobre vo svojej koži je i po psychickej stránke mimoriadne blahodárne
podla mna by sa mal kazdy o seba starat.. jasne, ze nie kazdemu sa dostalo perfektej postavy a dokonalej symetrie vo vsetkych smerov, ale ocesat sa, umyt si zuby a upravit sa by mal zvladnut kazdy a toto osobne definujem ako ''zalezanie na vyzore''
Veľa ľudí tvrdí, že na výzore nezáleží, že nemáme byť povrchní, že dôležité je vnútro a nie vonkajšok, že človeka robí človekom dobré srdce a nie pekný vzhľad a blá, blá. Avšak ja si myslím, že či chceme, či nechceme, na výzore záleží. Sympatie, charizma - to všetko do toho výzoru zahrňujeme. A nejde iba o partnera ale aj o bežných kamarátov. Kto by sa predsa kamarátil s niekým, kto mu je vrcholne nesympatický?
Blbosť. Záleží na ňom. A veľmi. Možno si to človek ani neuvedomuje, ale už podvedome si vyberá ľudí, ktorými je obklopovaný, na základe výzoru. Nie len, ale aj. - môj skromný názor na túto tému
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Na čo ti je zlatá mysa keď je prázdna.
Ďalší orientačný vzorec :
Pekná a sprostá = dobrá voľba
Menej pekná a múdra = dobra voľba
Škaredá a sprostá = utekaááááj.
Ale ide skôr o sympatie, ako o to čo má, čo má na sebe oblečené, alebo aký je pekný/škaredý.
Dnes je doba keď sa tvárime že niektoré veci neexistujú alebo na nich nezáleží. Ale toto je už kurva trochu moc lol však...................zamyslite sa ako to vôbec znie.
kde?
nedá sa to jednoznačne povedať, záleži, nezáleži....
kedy ako ale ine veci su dolezitejsie
a z konkretneho samozrejme, aj to tu uz bolo spomenute preco
dlho som sa kvôli tomu, že som ho odsúdila na základe výzoru, za seba hanbila...odvtedy mi na výzore nezáleží
na druhú stranu záleží od situácie, stačí, keď sa dostaneme do úzkych, potrebujeme pomoc a na zovňajšku nášho spasiteľa nám viac nezáleží, stačí keď vykoná, čo je treba...
Blbosť. Záleží na ňom. A veľmi. Možno si to človek ani neuvedomuje, ale už podvedome si vyberá ľudí, ktorými je obklopovaný, na základe výzoru. Nie len, ale aj. - môj skromný názor na túto tému