@wera55555 Pokiaľ bude, tak je to len veľmi krátkodobá záležitosť. Akoby ani nepršalo. Momentálne sa prehánky vyskytujú len v severnej časti Slovenska, aj to len také nevýrazné.
@mrshater a ty sa zas vééľmi vyvyšuješ...kto ti povedal že mám naozaj 15 rokov? :p a tak či tak, aj keby mám naozaj 15, tak veľa veku medzi nami nie je..takže sme seberovné:p
@wera55555 Prepáč, ale ja som niekde povedala že máš 15? Ani som sa len neunúvala pozrieť, ak mám byť úprimná (veď načo s tebou mrhať čas ešte aj na takých detailoch). A keď sme pri tom, kto povedal že ja mám naozaj 18? Ty si prvá zareagovala na môj príspevok, aj to takým spôsobom, čo sa dalo aj normálne povedať. Takže myslím, že nie sme seberovné pretože JA sa viem vyjadrovať na úrovni
@mrshater ja mám inteligencie viac než dosť...ale vieš, inteligencia sa ráta aj v zmysle pre humor..a TY ho nemáš:p a vyjadrovať sa viem, tak ako nikto iný:p mám obrovskú slovnú zásobu:p
@wera55555 Tak to je dosť smutné... tvoj prejav nie je prejavom inteligentného človeka "so zmyslom pre humor", ale namyslenej malej holky (s nezdravým sebavedomím ).
A dovolím si nesúhlasiť, že sa vyjadruješ tak, ako nikto iný. Takýchto prípadov je, žiaľ, viac, ako je zdravé.
Ale samozrejme chápem, že niekto tak inteligentný sa nebude pozastovať nad mojím skromným (a najmä hlúpym) názorom.. Takže akokeby som nič nepovedala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Takže povinne každý deň dáždnik do kabelky
@wera55555 kľudne buď drzá, ale nebuď blbá, to nie je dobré
A dovolím si nesúhlasiť, že sa vyjadruješ tak, ako nikto iný. Takýchto prípadov je, žiaľ, viac, ako je zdravé.
Ale samozrejme chápem, že niekto tak inteligentný sa nebude pozastovať nad mojím skromným (a najmä hlúpym) názorom.. Takže akokeby som nič nepovedala
to čo to tu narobilo v sobotu úplne stačilo (((