no ked niekto si mysli ze je lepsie ked vam furt niekto dolieza za zadkom a nechce vam dat pokoj lebo nemoze pohcopit ze s nim NIKDY ale NIKDY nic nebudete mat...kto nezazil tak nepochopi...
podla mna je lepsie milovat, aspon viem ze nie som nejaka bezcitna prisera.. urcite lepsie ako ked za mnou lezie daky hlupy chalan ktory nechape ze moje srdce patri niekomu inemu ale nemozem mu to povedat rovno aby som ho zase nezranila..
Je povzbujudze ked Vas niekto miluje aj ked o toho clovek vy zaujem nemate..naopak ked niekoho lubite a nevracia sa to tak je to len trapenie poznam obe varianty ale variantu kde su zalubeni obaja este nepoznam
tak radsej ublizim niekomu ja akoby malo byt ublizovane mne hej viem asi som bezcitna alebo sebec ale je to tak ze clovek radsej zabije nez byt zabity. nie kazdy ale ja patrim tiez medzi nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
@Filipkoo asi s tebou suhlasim...bo tu druhu variantu zazivam a je to dost nap*cu...uz 4 roky to zazivam...nemozem spat ani nic...take prijebane...
Naozaj sa ti zdá také nepochopiteľné že by človek mohol viac trpieť keď niekomu ubližuje, než keď sa ubližuje jemu?
A depresia sa má liečiť, takže ak ju naozaj máš, tak odporúčam ísť k odborníkovi.