vychovali si zo mna agresivne dieta ktore si ich vobec nevazi.. nie je to nanic dobre, ked jedine co otec robil bolo ze ma vzdy krasne vyslahal s remenom ked nemal argumenty aby sa so mnou hadal.. teraz raz na mna zvysi hlas a ja uz proste vykrikujem, hadzem po nom veci a mam chut ho zabit. mozu si za to sami.
Mama ma udrela dvakrát a tie facky si dodnes pamätám a to som bola ešte krpatá. Raz za pár rokov jedna výchovná facka nikomu neublíži. Teda ak je na ňu prirodzene poriadny dôvod, lebo udrieť dieťa, tak na to musí byť PORIADNY dôvod
Pár faciek od mamy...takých z lásky... Uštedrených nie preto, by sa na mne odreagovala, vybila... Vyťatých preto, lebo som na ne dozrel... Väčšinu z nich si pamätám dodnes. Posledných "pár faciek" ma bezmála prehodilo cez diván... Prišli nečakane, no po práve...hoc som mal už dobrých 19. Vďaka mamááá!
raz v živote ma deduško zrezal bičom... len raz...
...odvtedy som vždy očistil motorku a všetko pekne poupratoval. A nezabudnem na to nikdy a nikdy inak nebudem robiť, ako mi to vtedy kázal.
Bič je silný výchovný prostriedok a keď so mnou pohol, pohne aj s dnešnými faganmi
( a byť fotrom nejakého fagana a skúsil by ešte zapičovať, tak ho zrežem zas a až z jaterníc potečie krv, tak ho olejem jódovou tinktúrou a potom ako wake up ešte dostane ranu päsťou do brucha a to už budem mať isté, že bude po mojom... )
rodičom občas vyletí ruka za nejakú debilinu že som segre rozbila mobil atd. Potom im na ruke zostane môj make-up a letí druhá že ja sa v trinástich maľovať nebudem! tak zase ale nikdy ma nejak nemlátili.. pár faciek som schytala to ešte aj schytávam. oco na mňa raz v živote zobral remeň (mala som takých osem rokov) ale to zobral aj na moje dvojča lebo sme mladšej sestre vtedy dvojročnej zlomili ruku. no to ale bolelo tie rany si pamätám dodnes. ale vždy po každej facke nasleduje výchovná prednáška. myslím si že decko treba preplesknúť ale nie biť bičom remeňom za každú hlúposť. treba im to vysvetliť a keď je decko už daké trinásť ročné no to už musí samo o sebe popremýšľať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
vychovali si zo mna agresivne dieta ktore si ich vobec nevazi.. nie je to nanic dobre, ked jedine co otec robil bolo ze ma vzdy krasne vyslahal s remenom ked nemal argumenty aby sa so mnou hadal.. teraz raz na mna zvysi hlas a ja uz proste vykrikujem, hadzem po nom veci a mam chut ho zabit. mozu si za to sami.
Skôr diskutovať s nejakou psichologičkou ktorá ich tak zdeptá,že im to nejako docvakne a začnú sa správať normálne a spoločensky.
Ale tak deti sú skrátka deti Ale treba ich určite krotiť no NIE bitkou.
Chuchvalec
...odvtedy som vždy očistil motorku a všetko pekne poupratoval. A nezabudnem na to nikdy a nikdy inak nebudem robiť, ako mi to vtedy kázal.
Bič je silný výchovný prostriedok a keď so mnou pohol, pohne aj s dnešnými faganmi
( a byť fotrom nejakého fagana a skúsil by ešte zapičovať, tak ho zrežem zas a až z jaterníc potečie krv, tak ho olejem jódovou tinktúrou a potom ako wake up ešte dostane ranu päsťou do brucha a to už budem mať isté, že bude po mojom... )
@tunidlo , však ?
Hej, donúti vaše deti vás bezvýhradne milovať a poslúchať!
tie dve facky sme s bratom vyfasovali obidvaja, doteraz si pamatam ako mi pri jednej brat povedal: ty si dostala silnejsiu