ale som presvedčená, že to môže bez problémov fungovať, stačí mi pohľad na moju najlepšiu priateľku a jej priateľa Francúza. a sú spolu už vyše rok a pol.
ja si pod pojmom vzťah na dialku predstavujem niečo uplne iné..... desiatky kilometrov od seba a vidieť sa málo....
na dialku to malo byť aj u mna...ale len niekolko mesiacov kým sa prestahuje ovela bližšie...presnejšie do mája...po niekolkých mesiacoch si zmyslel že chce volnosť a tak našu lásku vymenil za hory....
Ja mam vztah na dialku vydime sa kazdý druhý wíkend (priemerne) som s mojou laskou zajra presne 5mesiacov a zalubený som čim viac a viac Mame urcitý cieľ do budúcna , ked ma niekdo vztach bez budúcna asi to nestojí zato ?
Síce je odlucenie odseba vzdy kruté ale oto sa máme viacej radi , okorení to tka ten vztah
Nchapem ako sa k tomu moze niekto vyjadrovat kto to nikdy nezazil ...
A zalezi antom co si pod pojmom na dialku predstavujes niekdo uz aj trapnych 35km no ja ich mám 215 :/
Teoreticky clovek dokaze existovat v chladnych podmienkach niekde, napr. na Sibiri. Ved tam zije priblizne 36 mil. obyvatelov. Dokazala by si tam existovat s nimi? Niekto by to dokazal, niekto zase nie.
Hel14 - no to mas pravdu, nic nanahradi objatje a bozky, ale ked si chyba je ten vztah aj krajsi ako ked ste stale nalepeny na sebe, to si lufja uz lezu na nervy
Metalabby - pekne povedane ... dakujem
V3nty - velmi pekne drzim palce, a ja mam od svojej lasky 60km, nje je to vela ale zaroven aj ano
Marek1888 - no, ani by som nepovedala, ale ked nepoznas nesud
ja chodim s mojou holkou uz vyse roka, a ona je z Bratislavy, a ja z Rakuska, a vidime sa tak raz, aleobo dva krat cez vikend, a ce prazdniny castejsie, a klape nam to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
129 komentov
ale som presvedčená, že to môže bez problémov fungovať, stačí mi pohľad na moju najlepšiu priateľku a jej priateľa Francúza. a sú spolu už vyše rok a pol.
Sisska - noo aj volu treba to je pravda
a icq či sms objatie nevynahradí
na dialku to malo byť aj u mna...ale len niekolko mesiacov kým sa prestahuje ovela bližšie...presnejšie do mája...po niekolkých mesiacoch si zmyslel že chce volnosť a tak našu lásku vymenil za hory....
ale tebe prajem viac šťastia....
Síce je odlucenie odseba vzdy kruté ale oto sa máme viacej radi , okorení to tka ten vztah
Nchapem ako sa k tomu moze niekto vyjadrovat kto to nikdy nezazil ...
A zalezi antom co si pod pojmom na dialku predstavujes niekdo uz aj trapnych 35km no ja ich mám 215 :/
Metalabby - pekne povedane ... dakujem
V3nty - velmi pekne drzim palce, a ja mam od svojej lasky 60km, nje je to vela ale zaroven aj ano
Marek1888 - no, ani by som nepovedala, ale ked nepoznas nesud
Marttina - to je pekne . drzte sa
wampirekiss - suhlasim