Čo na narodeniny 9 ročnému chlapcovi, ktorého doučujem nemčinu? Je to sny mojej triednej profesorky a ja som do neho dostala na narodeniny ručné vyrobenú pohľadnicu, že najlepšej profesorke No a na konci roka som dostala kvietok, maturitný denníček a r
@13pupa13 taká príšera, raz sme tomu venovali celú hodinu, kým mi to povysvetľoval, ktorá aká je a poukazoval pozri google
@hippiechick zbiera tých gormitov, tá pohľadnica bude určite, nech sa aj maminka poteší, že som nezabudla čo nás naučila vytvárať len som chcela ešte niečo k tomu... uvidím
Kúp mu malého gormita a urob mu z toho kľúčenku. Zomrie (i keď to nie je originálne... ale tak má 9, takže tam sa náročnosť a vkus moc ešte neprejavuje..).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A potom v rámci interného humoru mu pokojne vyrob pohľadnicu : "najlepšiemu žiačikovi"...
@hippiechick zbiera tých gormitov, tá pohľadnica bude určite, nech sa aj maminka poteší, že som nezabudla čo nás naučila vytvárať len som chcela ešte niečo k tomu... uvidím
Sladkostičky.
Kúp mu malého gormita a urob mu z toho kľúčenku. Zomrie (i keď to nie je originálne... ale tak má 9, takže tam sa náročnosť a vkus moc ešte neprejavuje..).
ja by som sa tomuto potesil
..kvak..
@stuntbiker
mňa by toto potešilo ale keď budeš mať 9 rokov teda 10 už vlastne, tal ti tú motorku kúpim
a ten malý vyzerá že je zlatý to musíš mať jednu radosť že ho doučuješ
@upirka113 hah to by potešilo len učiteľku, teda mňa, jeho jednoznačne nie On je nešťastný z tej nemčiny
ale ta motorka ma aj tak potesi poprosim cervenu maslu
audi to stuntbiker nerad radsej
toyota corolla ae86
..kvak..