Mna najviac popudí do práce to ked som naštvaná pretože ked som naštvaná musím niečo robiť aby som sa upokojila.
Takže v takých chvílach upratujem alebo kosím alebo varím/pečiem proste nejako sa zamestnám aj ked nič konkrétneho na robote nie je
Ak myslíš prácu ako zamestnanie tak do toho ta popudia dve veci : finančná odmena a platenie účtov
@anjelik263 skor mam problem s tym ze do prace chcem aj ked mam volno a najradsej by som zrusil setky sviatky aj vikend. Zarabam dost vela a som plateny per day a kazdy volny den je ako hadzat peniaze do smetiaku.
@pappkin ale tak mi nerobime ziadne male webiky ale komplexne riesenia za desattisice eur. Ale tridecko ma vzdy bavilo skodaze som tomu nevenoval viac casu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Takže v takých chvílach upratujem alebo kosím alebo varím/pečiem proste nejako sa zamestnám aj ked nič konkrétneho na robote nie je
Ak myslíš prácu ako zamestnanie tak do toho ta popudia dve veci : finančná odmena a platenie účtov
skvelá rada