Vysokoškoláci, mal by som takú otázočku...čo všetko potrebujem na prednášky alebo na cvičenia ?? Pýtam sa preto, lebo neviem či si mám kúpiť notebook alebo by to bolo zbytočné....tak rád by som vedel ako prebieha prednáška, čo tam iba sedíte ? alebo si mu
podla toho na akej skole a ako velmi studijny typ si. mozes sediet a pocuvat, mozes sediet, pocuvat a pisat si nieco, mozes sediet a nepocuvat a posledna moznost je, ze tam ani nepojdes (podla toho ako velmi to mate povinne). cize podla toho sa zariad, ze co na tej prednaske chces robit, a ze ci sa ti lepsie pise rukou, alebo na pocitaci
Notebook, sluchadla a novy diel serialu, co pozeravas. Pripadne hru, co mas prave rozohranu. Vankus sa tiez zide. Pero a papier si pozicias, keby nahodou. Amen.
ja napr. píšem na klavesnici znacne rychlejsie (a citatelnejsie ako rukou...ale ak pises pomaly, notebook ti bude naprd (pokial sa nechces hrat pocas hodin alebo tak
ja nosím pero a papier, niektorí spolužiaci notebooky, podľa toho kto ako rýchlo píše...
my na prednášky chodiť musíme a berie sa tam značná časť učiva, iba na pár predmetoch (nie z našej fakulty) sme si nič nepísali a na niektorých predmetoch nám tie prezentácie potom dávajú
@jcb na prednášky ... asi skôr notes/papier ale po prednáškach a na úlohy ktoré zadá škola ... na precvičovanie atd. budeš potrebovať net a teda notebook
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja u nás na prednáškach (keď tam náhodou som) len sedím, občas si niečo zapíšem (normálne na papier)
a na cvikách už normálne, papier, pero, kalkulačka, všetko ..
u nás sa za notebooky aj hnevajú, lebo vedia, že sa spolužiaci na nich hrajú
my na prednášky chodiť musíme a berie sa tam značná časť učiva, iba na pár predmetoch (nie z našej fakulty) sme si nič nepísali a na niektorých predmetoch nám tie prezentácie potom dávajú
zvyčajne sú v prednáškových miestnostiach dosť nepohodlné stoličky, prípadne sedadlá