takže, som sa štorcol a teraz mám dieru a dieru by som asi mal teoreticky obviazať, ale akosi sa mi to nechce potom trhať dole. bactroban som dotlačil zvyšok včera... poraďte nejakú náhradu, nejakú mastičku, raciol, to je jedno, len proste nech sa mi n
keď sa vetrá rýchlejšie sa zahojí, ale keď je fakt veľká radšej ju jemne previaž sterilným obväzom a keď to odliepaš vatičkou zvlhči obväz odlepí sa nemusíš to trhať
vetrať moc asi nemôže, je taká celá farebná, som si z nej vybral kameň dneska už tam deň pekne kvasil
každopádne som to vyriešil, našiel som ešte nejaký zbytok bactrobanu. a môj typ pre podobné prípady. kúpte si bactroban, tuším že je na predpis, ale dajú vám ho v pohode, je to masť na rany a popáleniny v ktorej je nejaké antibiotikum myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
keď sa vetrá rýchlejšie sa zahojí, ale keď je fakt veľká radšej ju jemne previaž sterilným obväzom a keď to odliepaš vatičkou zvlhči obväz odlepí sa nemusíš to trhať
každopádne som to vyriešil, našiel som ešte nejaký zbytok bactrobanu. a môj typ pre podobné prípady. kúpte si bactroban, tuším že je na predpis, ale dajú vám ho v pohode, je to masť na rany a popáleniny v ktorej je nejaké antibiotikum myslím