...u mna by toho bolo vela,ale hadam ked sa pozriem na tu humornu stranku tak sme raz v škole-chtiac nechtiac som bola toho učastnikom- vyvesili z pantov dvere. Bolo leto a strašne horuco a cheli sme si urobit fajny letny prievan Na začiatku druhej hodi
učite to nieje najhoršie..ale minule som si tak šťavnato zahrešila pred našou triednou ktorá je silno nábožensky založená...pozerala na mňa ako telana na nové= vráta a ja som sa zmohla len na dobrý deň
V detstve som s kamarátom nechtiac podpálil lúku. Násladne som mu stiahol bundu a hodil ju do ovoreného kanála s tečúcou vodou, vytiahol a začal provizórne hasiť. Bunda sa po minúte hasenia scvrkla a roztiekla na nepoznanie. Obhorelo mi obočie. Po neúspečnom hasení sme sa dali na maratónsky útek a následne tajne sledovali hasičov pri práci...
Je toho viac čo som vyviedol, ale to tu nebudem vypisovať, nie som grafoman...
keby som to sem všetko napísal, tak by asi padol server ale nie, bolo toho naozaj veľmi veľa a nie len somarinky, toto už hraničí s vandlizmom... ešte nám nikto nerozbil hubu tak nás to baví
Spravil som veľa zlých vecí, na ktoré by som už radšej zabudol. Napr. zopár zbytočných bitiek so slabším súperom, vandalizmus, klamanie, ... Spravil som toho veľa zlého, no teraz si na nič ďalšie neviem spomenúť.
čoho výsledkom je že ani pokojne nemôžeme chodiť po našom sídlisku, lebo nás môže naháňať jeden psychicky zdeptaný a narušený muž veľkých fyzických predpokladov
ale tak urobili sme mu to mi a ešte veľa veľa iného, (Brezovan sa hádal s pizzérom, že on si maxipizzu neobjednal). atd......atd
a ešte ani nehovorim ako sme kolkých ludí "potešili cez telefon", to ani nebudem spominať .....
@25 to hej aj my sme s kamoškou tak vyvolavali,že vyhrali zajazdy a tak..a raz sme zavolali jednemu ujkovi a on sa tak potešil,že začal balit kufre a potom sme mu omylom zavolali druhykrat a on ,ved vy ste mi volali...chudak tak mi ho bolo luto,tak sa tešil na dovolenku pri mori v 5hviezdičkovom hoteli,ktoru ziskal len preto ,že zdvihol telefon
tak zacnime teda... ked som cez letne prazky strazil babku, ktora mala Alzheimer, tak som jej este vecer dal lieky, a tak, a potom ked zaspala ma zavolali kamosi von, ze pojdeme do BA do doppleru, sa zabavit, ze pojdeme o piatej na vlak, a pred siestou som doma, ze to babka este bude spat, a nikto sa nic nedozvie... no ale o 3 rano som tam opity spadol s kamoskou z takej tej "kocky", kde sa hore tancuje, a mal otraz mozgu, cize ma odviezli na kramare, kde som bol potom este 4 dni... a musel som to vysvetlit nasim... to som mal este 17
s kamosom sme ukradli kluce od buldozeru v jednom kamonolome, a odparkovali sme ten buldozer za jeden kopec zemi, a cakali sme, kym tam dojdu robosi, a ako sa budu tvarit, ked nebudu vediet, kde je buldozer...
bol den otvorenych dveri v skole, a jasne, ze sme sa tam opili, a trosku sa na mna divne pozerali rodicia 4cikov na zakladke, ktory si dosli pozriet nas gympel, ze preco z toho velkeho chlapca taha slivovica...
uvaril som hrniec, a skoro podpalil dom, a to takto: Chcel som si spravyt parky, a isiel som zatial pozriet co davaju v telke... a akurat davali super serial, tak ten som si pozrel, a potom ze idem na chvilu pozriet maily, a tak, a isiel som hore do mojej izby, a tak za hodinku ze co to tu smrdi... a dolu cely dom plny dymu...
ked som isiel na bicykli, tak som isiel pomedzi dve zaparkovane velke auta sa pozriet, ci mozem prejst cez cestu, a ako som vystrcil nos (predne koleso) tak donho vpalila jedna zena, co isla v zone 40ke aspon 70... ale nic sa nestalo na stastie, ale bolo to dost tesne...
a teraz ma napadlo este toto, aj ked to som nebol tak ja na vine: Ked som isiel prvy krat s autom a s vozikom (rozkladat aparaturu otcovej kapeli) tak mi extra povedal, nech si davam pozor, a ja som si aj daval pozor, to vzdy ked idem autom. Len co sa zotmelo, a ja som dosiel z vedlajsej cesty na krizovatku s hlavnou. A pozeram, ze aj vlavo aj vpravo su auta daleko, tak som sa rozbehol, a zrauna hlavnej ceste vidim ako sa pol metra predomnou ozve hlasne "tuuut" a neaky kkt si prave zapol svetla... nemal som ho sancu vidiet, ale na stastie, sa nic nestalo, on presiel, ja som zastavil - v strede krizovatky! a rychlo som sa potom posunul, ked ten idiot presiel, a potom som mu este 3 krat blikol, a ospravedlnil sa mi ze dal raz blinker do prava a raz do lava...
mna nic nenapada! :/ jaj jedno predsa! ked som bola mala vystrihla som do maminho najlepsieho obrusu dieru a nosila som ho po byte ze: aha ake mam pekne saty! alebo som rozbila kliklakom take strasne stare a vzacne hodiny! a ked sme jednej krave oholili obocko! no LOL! vyviedla som aj horsie veci ale tie pisat nebudem. tieto su take zlate... ostatne su no nezlate!
Ja som nebola až takato šikovna ...ale ked som bola mala tak som bola zvedava na čo su vložky,a moji unikatny rodičia mi povedali,že z toho sa zlepi obraz..obraz,chapete? ..a ja som sa citila ko maly umelec a prave preto som otapetovala cely zachod ...sice nemali radost,ale keby neklamali ...
Pfúúúú taQ mne sa toho tež veľa stálo.....ale moc si už nepametám.....alle tak napr.
život na intraku....raz s kamoskou nam siblo v hlave a sli sme do sprchy pit vino...pohoda....ked sme dosli na izbu, zajebala som len tak ze musim si ist prdnut na chodbu(to bolo zo srandy myslene), tak som vyletela s izby na chodbu a kuknem pred seba a vychovavatelka na zaciatku chodby a ja na konci....no tak som rychlo do postele skocila....no a nakoniec sme zistili ze mame polnocný zapis narusovanie nocneho kludu.. D
no a tak aj s alkoholom fajn spomineky.....tak v skratke...to bolo v pd...esko.....tak kupili sme flasu so sesterkou (tesco vodka) a dako ani neviem som hu sama vypila na X(pol litrovka), kedze som nebola moc zviknuta na alkohol tak ma fajne odjebalo.pametam si len dake ustrizky...vraj ma zdvihal policajt zo zeme(ktory nebol prave v sluzbe nastastie) a stihla som ogrnat seba a sesterku ktora mala ete krasnu novu bielu bundu......nakoniec som sa s pd ocitla v lehote pod vtacnikom....ete ze tam bol moj brat.... D no ale co bolo na tom najviac za co sa handim to radsej neprezradim....pfuu to bol iny adrenalin....fakt sorry.....ale to by som tu potom nesmela mat fotku..... DDDD
a raz som sla na disku v plavkach...tiez pd esko.....pfuu....(ale iba vrch)
ze som zacal fajcit,opil som sa na meniny mojej lasky ked som mal v umisle jej povedat ze ju lubim no namiesto toho som skncil v nemosnici s 10infuziami za sebou napojeny a 5promile v sebe a o dotca som dostal pravu lavu pravu,prestal a zase zacal fajcit a 3x mi to aj zistili rodicia,par bitiek a rozjebana tabula v skole,najebany prisiel do skoly a odisiel som lebo som grcal a ucitelka si myslela ze mi je nevolno...liezol som na elektricke vedenie a priblizoval sa ku kablom-ina kokotina,kamosov skoro jeblo ked ma videli-zacal zase fajcit a konecne prestal no stale ten alkohol,a este som mal sex s priatelkou mojho najlepsieho kamosa,no nato som prisiel az na druhy den ked som sa sprchoval ze mam kondom natiahnuty,kamos bol dobre zrezany tak si nic nepameta a to dievca iba vie ze nema uz panensku blanu a ked som jej to povedal tak sa rozisla s kamosom(nastastie mu nepovedala ze som ju pretiahol)a mne vrazila kolenom do rozkroku-JJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJ
yeb ja by som tiež mala zabudnúť na pár vecí... jedna z tých menej hodnotných je , keď som raz s mladším bratom bola vonku, a mali sme vzduchovku.. on len tak zo srandy, že či trafím toto vtáka. (keby to bol vrabec, nelutujem, ale toto nebol vrabec, bolo to dosť velké a navyše to nemalo ani možnosť nikdy utiecť,) a já som trafila, o niekolko dní ....mrtve, odvtedy sa už nestarám do živých bytostí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Je toho viac čo som vyviedol, ale to tu nebudem vypisovať, nie som grafoman...
Ja neviem..nespomínam si..nespravila som asi nič také hrozné ..možno tajne som niečo pokazila a nikomu som nič nepovedala
čoho výsledkom je že ani pokojne nemôžeme chodiť po našom sídlisku, lebo nás môže naháňať jeden psychicky zdeptaný a narušený muž veľkých fyzických predpokladov
ale tak urobili sme mu to mi a ešte veľa veľa iného, (Brezovan sa hádal s pizzérom, že on si maxipizzu neobjednal). atd......atd
a ešte ani nehovorim ako sme kolkých ludí "potešili cez telefon", to ani nebudem spominať .....
sranda
s kamosom sme ukradli kluce od buldozeru v jednom kamonolome, a odparkovali sme ten buldozer za jeden kopec zemi, a cakali sme, kym tam dojdu robosi, a ako sa budu tvarit, ked nebudu vediet, kde je buldozer...
bol den otvorenych dveri v skole, a jasne, ze sme sa tam opili, a trosku sa na mna divne pozerali rodicia 4cikov na zakladke, ktory si dosli pozriet nas gympel, ze preco z toho velkeho chlapca taha slivovica...
uvaril som hrniec, a skoro podpalil dom, a to takto: Chcel som si spravyt parky, a isiel som zatial pozriet co davaju v telke... a akurat davali super serial, tak ten som si pozrel, a potom ze idem na chvilu pozriet maily, a tak, a isiel som hore do mojej izby, a tak za hodinku ze co to tu smrdi... a dolu cely dom plny dymu...
ked som isiel na bicykli, tak som isiel pomedzi dve zaparkovane velke auta sa pozriet, ci mozem prejst cez cestu, a ako som vystrcil nos (predne koleso) tak donho vpalila jedna zena, co isla v zone 40ke aspon 70... ale nic sa nestalo na stastie, ale bolo to dost tesne...
a teraz ma napadlo este toto, aj ked to som nebol tak ja na vine: Ked som isiel prvy krat s autom a s vozikom (rozkladat aparaturu otcovej kapeli) tak mi extra povedal, nech si davam pozor, a ja som si aj daval pozor, to vzdy ked idem autom. Len co sa zotmelo, a ja som dosiel z vedlajsej cesty na krizovatku s hlavnou. A pozeram, ze aj vlavo aj vpravo su auta daleko, tak som sa rozbehol, a zrauna hlavnej ceste vidim ako sa pol metra predomnou ozve hlasne "tuuut" a neaky kkt si prave zapol svetla... nemal som ho sancu vidiet, ale na stastie, sa nic nestalo, on presiel, ja som zastavil - v strede krizovatky! a rychlo som sa potom posunul, ked ten idiot presiel, a potom som mu este 3 krat blikol, a ospravedlnil sa mi ze dal raz blinker do prava a raz do lava...
Ja som nebola až takato šikovna ...ale ked som bola mala tak som bola zvedava na čo su vložky,a moji unikatny rodičia mi povedali,že z toho sa zlepi obraz..obraz,chapete? ..a ja som sa citila ko maly umelec a prave preto som otapetovala cely zachod ...sice nemali radost,ale keby neklamali ...
život na intraku....raz s kamoskou nam siblo v hlave a sli sme do sprchy pit vino...pohoda....ked sme dosli na izbu, zajebala som len tak ze musim si ist prdnut na chodbu(to bolo zo srandy myslene), tak som vyletela s izby na chodbu a kuknem pred seba a vychovavatelka na zaciatku chodby a ja na konci....no tak som rychlo do postele skocila....no a nakoniec sme zistili ze mame polnocný zapis narusovanie nocneho kludu.. D
no a tak aj s alkoholom fajn spomineky.....tak v skratke...to bolo v pd...esko.....tak kupili sme flasu so sesterkou (tesco vodka) a dako ani neviem som hu sama vypila na X(pol litrovka), kedze som nebola moc zviknuta na alkohol tak ma fajne odjebalo.pametam si len dake ustrizky...vraj ma zdvihal policajt zo zeme(ktory nebol prave v sluzbe nastastie) a stihla som ogrnat seba a sesterku ktora mala ete krasnu novu bielu bundu......nakoniec som sa s pd ocitla v lehote pod vtacnikom....ete ze tam bol moj brat.... D no ale co bolo na tom najviac za co sa handim to radsej neprezradim....pfuu to bol iny adrenalin....fakt sorry.....ale to by som tu potom nesmela mat fotku..... DDDD
a raz som sla na disku v plavkach...tiez pd esko.....pfuu....(ale iba vrch)
no je tohho ete vela.....ale len tak v skratke