Môj maček mi porozhrýzal všetky slúchatká( kábliky) a už začal aj s nabíjačkou od počítača . Tie 10cm dlhé škriabance,ktoré mi zanechala na rukách som jej už odpustila.
vyštanie na posteľ a rozhryzenie káblov od králika považujem za normálne.. ale keď som mala asi tri roky, zdrapol ma za ruku krstného pes.. a odvtedy mám neuveriteľný strach z veľkých cudzích psov..
dostala som masáž srdca od mačky... bolo to desivé. Človek sa ráno zobudí a na jeho bruchu stojí mačka, ktorá ma obe predné labky pritlačené na jeho srdce a robí nimi krúživý pohyb prevážená na tú stranu.
Desivé, ale nie najhoršie. Najhoršie bolo asi keď ma tak viacej do krvi doškrabala a je som nedezinfikovala...
mne kamaratkinna mačka vyškriabla daky symbol na ruku xD tak ma volali catwoman dpč xDDDD a moj pes mi robi zle iba keď ho provokujem, a to nerobim často
moje rybicky mi pravidelne obhryzali ruky, ked som nieco robila v akvarku, cistila , zahrabavala vyryte rastliny spat do strku a tak... nebol to prijemny pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
chvalabohu som mala dlhe nohavice
Desivé, ale nie najhoršie. Najhoršie bolo asi keď ma tak viacej do krvi doškrabala a je som nedezinfikovala...
no, a keď som o chvíľu vyšla, vyzeralo, ako by nasnežilo
alebo sa veľakrát počúral
alebo sa predvčerom pogrcal, ja som si to nevšimla...
a tak dopadli moje ponožky a nohy (blee)
ale ináč, zažili sme toho veľa
a pred par mesiacmi som mu daval do misky jest a on stal podomnou, skocil a mne prvy krat tiekla krv z nosa
od psov (cudzích) nevyprovokované útoky, kusance.......
Sracky a stanky na obleceni morcata
á ségre raz naša sučka roztrhala 500 SK