Mám na mysli, niečo čo v Tebe zanechalo nezabudnuteľný zážitok, či už v zmysle vystrašenia, trápneho alebo smiešneho zážitku. Ide o to, že to bol pre Teba veľký extrém.
Ja považujem za najväčší extrém moju autonehodu, keď som sa v aute prevra
Milostné hrátky s @jungwolf om. To by ste neverili, aký je to zážitok. Najprv sme sa spoločne pomodlili k Pánu Prezidentovi Tisovi, potom sa on prezliekol za Pána Hitlera, ja za stalina a to ste mali vidieť, čo nasledovalo ďalej...
Najkurioznejsie? Asi ked ma vaznili v takej akoze ozdravovni, nedovolili mi ziaden kontak s rodicmi a obvynovali ma z veci, ktore neboli vobec pravda. Ale ono to bolo cele strasne extremne, len to by som sa velmi rozpisovala a nechce sa mi k tomu uz velmi vracat. A este na dovolenke ked sa mi vratilo jedno ochorenie a jediny lekar co za mnou mohol prist vravel, ze to urcite nie je ono (nakoniec vsak bolo) a myslela som si, ze cestu spat lietadlom ani neprezijem a odtial som isla rovno do nemocnice, kde som zase bola asi tyzden. Aj ked tiez je to celkovo dost komplikovanejsie.
Ale nie je to zas nastastie nic tak strasne ako nehoda a tak... Len ako obe tie veci mnou dost otriasli. A boli aj dalsie, ale toto asi najviac. Teda to su aspon veci, ktore by som nazvala kurioznymi, k tym len smutnym sa nebudem vyjadrovat.
Keď som bola v nemocnici snívalo sa mi že som sa zobudila a lekári mi povedali že za pol minúty zomriem...A keďže to nemocničné prostredie a zvuky ten sen spravili dosť realistickým tak som sa fakt zľakla a ten pocit si budem ešte dosť dlho pamätať..
A ešte keď ma pred pár dňami sledoval nejaký úchyl až ku bráne tak to bolo tiež také ... :/
Konfrontácia s motorovým vozidlom a následné prebudenie sa, na rozpálenej ceste za hukotu sirény... do určitej miery kuriózne na tom je to, že som celý deň myslel na suicídium...
takych chvil bolo v mojom zivote dost... ale asi pred 2 rokmi som bola na outdoore a mali sme sa piati za 3 dni dostat z jednej dediny do inej a mohli sme na to vyuzit cokolvek ...no a tak sme isli usek cesty skodoukou v ktorej sme boli my 5 + ozrutny pes+ ozraty bezdomovec + spacaky a ostatne batoziny ...no a nakoniec nas obiehali dokonca aj na bicykloch ..a este k tomu moj otec je alkoholik takze sa mi v tej chvili zacali vracat spomienky + mam astmu a zabudla som si dat lieky ..,
fuu vela vela nepeknych zazitkov neda sa vybrta jeden jediny
ale asi minuly rok takto pred rokom to uz asi bolo..ked som si myslela, ze zazivam svoje posledne sekundy, ze urcite umriem, modlila som sa a jedine co som chcela bolo ist domov..
ale pamätam si, ako sme sa s kamoskou strasne rehotali 2h na cintorine, lebo bolo vsade rovnake meno
potom ked sa kamos ozral zo zbojnickeho caju, padol na schodoch, rozbil si hlavu a cely sa ovracal.
potom ked mi zrazilo psika :/ a doniesli sme ho domov a strasne krvacal a knucal a vsetko :/
a v takom zlom slova zmysle, nepamätam si ziadnu konkretnu vec na tom. ale vzdy sa citim strasne zle, ked si uvedomim, ze uz brat nebyva s nami. aj ked ho vidim casto, ale je to fakt zle.
Ja som bol zasa už súdne trestaný za nebezpečné vyhrážanie so zbraňou v ruke a dostal som 2 roky podmienky.. Toto je asi moja najväčšia kuriozita.. Ale už nikdy viac! Serem na celé zbrane a tú moju bývalú partu! Nech si teraz chodia sami. Aj tak toho už veľa nenarobia..
Riadila som s kamaratkou ktoru som par dni poznala ukradnute auto z Viedne do Bratislavy, ani jedna sme nemali vtedy vodicak, bolo to rano a boli sme este aj cerstvo pod vplyvom alkoholu a inych omamnych latok
Mam fotky s jednym z najlepsich dj-ov sveta, Ferry Corstenom, este mi aj pusu dal
Prezila som tyzden v nemocnici na kramaroch s tou otrasnou stravou ( ani len mama mi nemohla priniest pizzu alebo ine jedlo ktore som ja chcela) a dvomi jebnutymi spolubyvajucimi, jedna minimalne tyzden v tom istom obleceni a ponozkach kazdy den, smrad jak v riti, cele dni si sto krat za den pustala jednu strasnu pesnicku z mobilu, atd... atd
raz keď som bola menšia tak som skoro spadla z dosť veľkej výšky na škridle a sklo ale našťastie sa to nestalo a ešte ma raz takmer auto zrazilo... myslím že na ten pocit keď som sa obzrela a rútilo sa na mňa nezabudnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
- skoro som letel v lietadle s nefunkčným motorom,
- stratil som sa ako 2-ročný a hodinu ma hľadali
Myslím že je toho viac, ale nechce sa mi vzpomínať. Nuž, Smrť sa ma asi bojí
stratila som v autonehode svoju najväčšiu detskú lásku
som nudna..
aha ked som dohrala na absolvaku a jeden ujo si odo mna vypytal autogram
@bonita - možno ti to bude pripadať ako prázdné slová, ale fakt je mi to ľúto
-otrava alkoholom
-otras mozgu a strata zraku, kvôli poškodeniu zrakového centra
Viac neviem
Ale nie je to zas nastastie nic tak strasne ako nehoda a tak... Len ako obe tie veci mnou dost otriasli. A boli aj dalsie, ale toto asi najviac. Teda to su aspon veci, ktore by som nazvala kurioznymi, k tym len smutnym sa nebudem vyjadrovat.
A ešte keď ma pred pár dňami sledoval nejaký úchyl až ku bráne tak to bolo tiež také ... :/
ale asi minuly rok takto pred rokom to uz asi bolo..ked som si myslela, ze zazivam svoje posledne sekundy, ze urcite umriem, modlila som sa a jedine co som chcela bolo ist domov..
ale pamätam si, ako sme sa s kamoskou strasne rehotali 2h na cintorine, lebo bolo vsade rovnake meno
potom ked sa kamos ozral zo zbojnickeho caju, padol na schodoch, rozbil si hlavu a cely sa ovracal.
potom ked mi zrazilo psika :/ a doniesli sme ho domov a strasne krvacal a knucal a vsetko :/
a v takom zlom slova zmysle, nepamätam si ziadnu konkretnu vec na tom. ale vzdy sa citim strasne zle, ked si uvedomim, ze uz brat nebyva s nami. aj ked ho vidim casto, ale je to fakt zle.
Mam fotky s jednym z najlepsich dj-ov sveta, Ferry Corstenom, este mi aj pusu dal
Prezila som tyzden v nemocnici na kramaroch s tou otrasnou stravou ( ani len mama mi nemohla priniest pizzu alebo ine jedlo ktore som ja chcela) a dvomi jebnutymi spolubyvajucimi, jedna minimalne tyzden v tom istom obleceni a ponozkach kazdy den, smrad jak v riti, cele dni si sto krat za den pustala jednu strasnu pesnicku z mobilu, atd... atd
kôň sa splašil a ja som jeb.l, marodka 2 mesiace,
ke som bol malý sopliak 2 ročný, stara mamka ma vytiahla z jarku na dedine, náhodou ma tam zezrela