Zapekané cestoviny s kuracím mäsom To len vymiešaš Maggi prášok so smotanou, kur. prsia nakrájaš na kocky a dáš na oleji opražiť...ptm prileješ tú omáčku k mäsu a necháš variť, kým to trocha nezhustne...nakoniec keď to je hotové, naleješ to na nevyvarené cestoviny, ktoré máš v zapekacej mise a dáš to do rúry...za max. hodinu to máš a je to YUmmy
keď mám mäso tak čínu (v hrnci pripravíš mäso a nachádžeš všetky druhy zeleniny ktoré máš rád a nechaš podusiť chvíľku + ryža) alebo čínske rezance (na panvicu hodíš čo máš rád a zasypeš rezancami
@alfirin za máličko aj ja som bola antitalent keď som to prvýkrát robila A dnes to už tak viem spraviť na všeliakých koreniach, že priateľ si vždy len tie cestoviny pýta Alebo tiež ešte jeden dobrý tip: » www.maggi.sk/getattachment/a... na zadnej strane je ako to urobiť je to úžasné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no najčastejšie zapekané žemle, cesnakovú polievku, zeleninovú polievku
ale asi najskôr špagety
dnešný obed: na olivovom oleji speniť cibuľu, chvíľu dusiť, posypať soľčankou, pridať kečup, pomiešať, pridať ryžu, pomiešať, odložiť z ohňa a jesť