@milgamman netrap sa granko je lepsie do mlieka by som si pikant nedal Ale na topinku zas nechcem granko ach jaaj zaloz si fejk profil a zahlasuj aj za pikant ! :S
Ja nemám rada paradajky, ale inak všetko pikantné, kde nie sú, milujem! Do všetkého si dávam drvené chilli, pizzu jem len s feferonkami a tak Granko som nemala stráašne dlho, ale nedávno ho spolubývajúca spomínala, tak som si ho začala znova kupovať Ale to exclusive, cena je myslím rovnaká, len by malo byť menej sladké.
@azizi heh ja mam rad hlavne len cherry a take krpate velke nemusim takze sa ti dymi z usi urcite ked stale stiplave jes granko je mnam exclusive sa mi zda byt ale horsie v studenom mlieku sa horsie topi
@torpedo08 Niekde to robia tak dobre, že je to úplne spečené s cestom, tam mi to nevadí Ale inak sa mi už stalo viac krát, že som si pizzu objednala bez, ja som úplne alergická na tie paradajky :/ ...Aaa to granko skúsim teda aj normálne niekedy Aby som to vedela porovnať aspoň. Ale ja som zaťažená na kakao, normálne horké kakao, dávam si ho takmer ku všetkým sladkým veciam. Takže mi vyhovuje tá kakaová chuť, ale nie veľmi sladká.
@azizi zaujimave no alealekazdemu to kazdemu nechuti nieco co skoro vsetkym chuti takze vlastne nikomu nechuti nic jj skus noo kakao je super nedavno take bonbony som jedol obalene v kakau
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
» free.zoznam.sk/video/kredenc-s...
@warble musis byt lebo by si bola malo
@Hnisavica @ps102 lebo ste zraloci vyje.bani !