Čo najtrapnejšie sa vám stalo?Som zvedavá na vaše príbehy! :) :D
Napríklad mne sa raz stalo,že som venčila psa.Bola som zamilovaná do môjho suseda a konečne po rokoch sa mi šiel pozdraviť no čo schválnosť chcela,vodítko od psa sa mi zamotalo pomedzi nohy,šmykla som sa a padla riťou na psí exkrement! Trapaaas
nie je to najväčší trapas, ale posledné čo si pamätám, keď som raz prišla do roboty opitá to bol riadny trapas kedže som oslavovala od rána a o 7 večer išla do roboty , vyliala kavu vysvetľovala zákazníkom, že nemôžu si o 10 objednať pizzu lebo budú príliš tuční a tak ...
ehm...keď som sedela v (ex)priateľovej izbe za pc...vedľa na posteli bol po nás trochu bordel v podobe obalov od prezervatiivov a ták :/...schovaté to bolo len provizórne pod vankúšom...došla jeho mamka, že hľadá biele tričká na pranie..a začala sa na tej posteli hrabať a samozrejme aj ten vankúš odhodila.......no zachovala sa profesionálne a tvárila sa, že nič nevidela ...
to mate ale trapasy mne co sa stalo to sa vam vsetkym dokopy nestalo ale nebudem to rozpisovat lebo to ani niesu trapasy ale strasna hanba a vlastne 90% s toho si ani nepamatam
2-krát mi vyfúklo sukňu raz pred celým autobusom mala som desať rôčkov a bola som červená ako paprička druhý raz pred celou školou v tej istej sukni...
rok predtým mi stiahla spolužiačka tepláky zo zadu na telesnej poplietla si ma so spolužiačkou no á stiahla mi nechce aj nohavičky no nikto to nevidel ale do teraz to roztrubuje všade ...milá to duša
no a raz som sa pretekala so spolužiakom bola som rýchlejšia a ptm mi neviem prečo ale stiahol sukňu pred celou chodbou ... ego.
bola som s chalanom čo sa mi strašne páčil, ale mala som na sebe to najvyťahanejšie šedé staré tričko, žiadnu podprsenku, mastné vlasy, trištvrťáky a neoholené nohy. btw. bolo to náhodné stretnutie!!
veľa trápnych situacii sa mi uz stalo,ale nepamatam si tu najtrapnejsiu
skusme poslednu teda
bola som na kupalisku a bola tam istá osoba s kt. som sa spoznala za istých okolností.
kazdopadne. pol dna po sebe pokukujeme. teda. on pokukoval a podla mna sa snazil prist na moje meno a ja som sa mu vyhybala a ked sme na seba konečne narazili,tak sa tak šibalsky usmial a riekol na mna,že "Beuškaaaa" ...ja som sa usmiala späť,dvihla plecia,otočila sa a odišla bolo to z mojej strany strašne trápny krok. som sa mohla aspon pozdravit alebo čo ešte dobre,ze ptm som ho uz nevidela,lebo by som sa asi dost hanbila
Ked som na stuzkovej moderoval a pred všetkymi mi padol mikrofon a pekne som ho zdvihol a robil sa ze sa nic nestalo,ale ucitelia vraveli,ze to bolo najvtipnejsie.a dalsi velky trapas,ked som na tej istej stuzkovej v podnapitom stave s par spoluziakmi,s kravatou obviazanou okolo hlavy tancoval a spieval sestricka z kramarov.......hanbim za to
Chcel najebaný naložiť fotrovy na rodinnej oslave. Kúpal sa len v ponožkách v rybníku pred rybármi a nadháňal im rybičky, sral som za barákom pod oknami nejakého kanclu, myslel si že dospelý sused je plyšový macko a húkal som na neho ňuňunkovským štýlom zdrobneninu jeho mena, donútil Roba Miklu niesť môjho najebaného kamaráta, vyhrážal sa mafiánskemu dílerovi že ho dám dole a vezmem mu všetky drogy, robil capoeiru pred celou diskotékou a skončil zarazený hlavou do podlahy, atd...
ked som mala vodicak len par dni podarilo sa mi chytit na jednom sidlisku spatne zrkadlo na aute stojacom na krajnici.. v prvom momente ma prepadla panika a chcela som zdrhnut, co bol dost hlupy napad aj preto, ze par metrov predo mnou bola zapcha na krizovatke.. v spatnom zrkadle som pozorovala zenu ako hystericky vybieha z auta, mava rukami a krici... ked som zastala v zapche, zena ma dobehla a zacala mi trieskat na okno, pricom som sa konecne uvedomila a povedala si, ze utekom nic nevyriesim... zasla som teda na kraj cesty, otvorila okienko a cakala co sa bude diat.. ta zena chvilku jacala, ale vzapati sa spamatala a povedala, "ja ta poznam, ty si XY dcera", pricom sa znacne ukludnila, tak som sa rozhodla, ze jej prikyvnem, aj ked som nemala paru o kom to hovori.. potom sa mi este ponukla, ze mi zaparkuje auto, co som ocenila, kedze moje vodicske schopnosti boli v tom case velmi biedne... nastastie sa ale zrkadlu nic nestalo, tak som sa s pozdravmi pre celu moju fiktivnu rodinu pobrala na kurz, na ktory som mala namierene... co cert nechcel, po kurze som narazila na jej syna, ktory bol tiez pritomny pri obhliadke auta, a ktory sa ma zacal vypytovat na sestru... kedze som uz necitila nebezpecenstvo, ale moje schopnosti mysliet boli nadalej obmedzene, vyhlasila som, ze nemam sestru, pricom sa na mna pozorne zadival a poznamenal, "ty nie si XY, vsak?", na co som mu pritakala a pobrala sa co najrychlejsou cestou k autu... za chrbtom som pocula len smiech jeho a jeho kamarata, jeho mamu som uz nastastie nestretla... a ked tak teraz nad tym rozmyslam, bola som hlupe, hlupe dieta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
trapaaaas
A viem to podľa tej pripečenej bábiky, ktorú maš na profilovke A počul som Miša ako o tebe hovoril, že si ... a to jedno o ženách len v dobrom
A žiadneho Misa, ci by o mne mohol rozpravat, nepoznam, takze neviem o com tocis
rok predtým mi stiahla spolužiačka tepláky zo zadu na telesnej poplietla si ma so spolužiačkou no á stiahla mi nechce aj nohavičky no nikto to nevidel ale do teraz to roztrubuje všade ...milá to duša
no a raz som sa pretekala so spolužiakom bola som rýchlejšia a ptm mi neviem prečo ale stiahol sukňu pred celou chodbou ... ego.
bola som s chalanom čo sa mi strašne páčil, ale mala som na sebe to najvyťahanejšie šedé staré tričko, žiadnu podprsenku, mastné vlasy, trištvrťáky a neoholené nohy. btw. bolo to náhodné stretnutie!!
skusme poslednu teda
bola som na kupalisku a bola tam istá osoba s kt. som sa spoznala za istých okolností.
kazdopadne. pol dna po sebe pokukujeme. teda. on pokukoval a podla mna sa snazil prist na moje meno a ja som sa mu vyhybala a ked sme na seba konečne narazili,tak sa tak šibalsky usmial a riekol na mna,že "Beuškaaaa" ...ja som sa usmiala späť,dvihla plecia,otočila sa a odišla bolo to z mojej strany strašne trápny krok. som sa mohla aspon pozdravit alebo čo ešte dobre,ze ptm som ho uz nevidela,lebo by som sa asi dost hanbila
1.potkla som sa o kvet v skole na velkej prestavke
2.často narázam do skiel v turnikete
3.a neviem ako vy ale strasne trapne sa citim aj pre spovedi, sice viem, ze sa to nemoze dostat ,,von" zo spovedelnice