vŕzganie snehu pod nohami. túžobné vyzeranie von oknom, či už nasnežilo. tú tenkú hranicu, kedy svoju rýchlosť na lyžiach ešte ovládam. zvuk praskania zamrznutej mláky. necitlivé premrznuté ruky pod teplou vodou po hodinách prechádzky. na ulici ľudia v čiernych/ tmavých bundách, medzi ktorými ľahko spoznám seba aj kamarátky, lebo máme farebné.
nevedela som sa rozhodnúť medzi jarou a jeseňou, ale tohtoročná jeseň ma štve, tak som radšej dala jar...ale v globále mi je to úplne jedno, nemám rada leto ani zimu (z tepla mi býva strašne špatne, zima je proste zima, trasie ma a musím mať tak gazilión vrstiev oblečenia -.-)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
hoci listy chytia plesen,
hoci prsi, fuka, blati
krasa jesene nikdy sa nestrati!
more, kupaliskoo, prazdniny, zabava.. voľný čas.. krasne dni, teplúúúčko. juuuj
Navždy. Nie je nič krajšie ako prvé teplé lúče, ktoré ti popália vlasy. Nič krajšie, ako snežienky, nič krajšie ako rozvitnuté čerešne
mám narodky
milujem dážď
a proste..
jeseň je taká originálna
tie isté dôvody
HLAVNE ŽIADNA ŠKOLA,
Je teplo,
Chodíme na dovolenky
Je vôbec na svete niečo lepšie ako leto???
@chocolate1 áno je!!!!!!! jeseň jeseň!!!vietor mi rozfukava vlasy a šlahá do očí ,krásne farebné lístie atď.......:p
v jeseni veľa prší
v zime je veľká zima
v lete je teplo, miestami dážd, niekedy zima, a sú prázdniny ! jednoznačne leto !