Ja asi neokolkované cigarety (celú, nenarušenú krabičku) položené na rohu ulice, 2x mobil a inak nič také a napr. môj oco našiel 10Kčs s vyrytým rokom 1993, čiže keď ČSR už bolo minulosťou..
20sk ktore som minul v plavarni v automate na keksiky este na zakladnej a minule iba kozusinku z jezka proste iba to pichlave asi pred troma dnami inak ma nic nenapadne
Šprcky, fľašu s papierikom na ktorom bolo napísané "Stroskotal som, pomoc" (našla som ju pred domom ), 100sk ktoré som predtým stratila a cestou naspäť som našla
3€ +/- nejaké centy.. inak viem že raz ako malý som našiel peňaženku (ešte keď boli Sk) pozrel som sa dnu bolo tam 20Sk a ja som to naspäť zatvoril aj s peniazmi a položil presne na miesto kde som našiel a asi o 10min neskôr už tam nebola tak snáď ten dedo čo sa tam akurát vliekol s paličkou si tých 20Sk užil na zmrzlinke
zubnu protezu (nenachala som si ju ale pobavilo), topanku v ktorej bol hreben nenechala som si ani jedno doutnik v obale cena 1 kčs , ciernobielu osarpanu fotku kostola (vyzerala dost strasidelne , 60 sk v troch 20 korunach v rulicke, telefon asi pred 9 rokmi (vratila som ho), kompas, krabicku cigariet plnu vela krat, a vseliake blbosti, nepospominam si teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
jedna má sto rokov
ale znova sa stratili
neviem kam som ich dala
ale v tatrách takú peknú šatku kde sú aj prasiatka a patrila nejakej činanke, len som ju nenašla potom tak som si ju nechala