@gukol aký ? hmm... čo by som chcel ? psp,-čko, alebo Creative Ziio :d ale to len chcem :d ale budú nejaké brigády :d alebo macbook :d ja viem, som skromný :d:d
stužky červene a zlaté som už kúpil, Mário mi previaže mojho zajačika zlatoustužkopu a urobí mašličku a naopak ja Máriovi previažem červenou s peknou mašličkou.....filip
nakoniec si okolo stromčeka za ruky sa držiaci zatancujeme kolo, kolo mlynskej za štyry rínske......
@rainbowwarrior ja som si to stiahol, a dohral. A ako človek čo sa hrám rozumie môžem povedať, že jediná vec, ktorú tomu môžem vytýkať je malé technické odfláknutie, ktoré pevne verím, zmizne s nasledujúcimi patchmi. Tým myslím napríklad spawnovanie sa mi nepriateľov pred očami, alebo náchylnosť súperov ignorovať mojihc spolubojovníkov s tým efektom, že je veškerá paľba koncentrovaná na mňa. Ináč po príbehovej, réžijnej, dialógovej stránke tomu nemám čo vytknúť. Originálne to chcem kôli MP a zombies co-op módu. A nakoniec, Treyarch nerobí zlé hry. Je to mladé štúdio čo má za sebou dva veľké projekty a rozhodne sa učia zo zvojich chýb. Od pôvodného IW majú ešte ďaleko, ale to že nevedia robiť hry je naozaj prehnané...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nakoniec si okolo stromčeka za ruky sa držiaci zatancujeme kolo, kolo mlynskej za štyry rínske......