doktorov, nie ze by som sa ich bala...ale vo vela pripadoch viac skodia ako pomahaju a bohuzial dnes su dost zaslepeni vidinou penazi.....neverim doktotom!
Mám 23 a serú ma rodičia. Nie je to len detský dovod. Vážne sa s nimi už nebavím ani nič podobné, pretože od malíčka čo ich vnímam nepotrebujú mať na nič dôvod, argumenty, ani si nič zisťovať voči svojim deťom, proste chcú, že čo povedia to bude platiť.
Takýchto rodičov je v dnešnej spoločnosti plno a ešte horších, ktorý nemusia ani na dieťa zdvihnúť ruku a aj tak ho odrovnajú. Berú rodičovstvo ako spôsob dokazovania si niečoho. Keď vidím ako to dokáže niekoho psychicky zničiť, tým ako musí mať vo všetkom pravdu a neochvejnú autoritu, že niektoré baby aj keby znásilnili, povedia si "čo už i tak som handra" je mi z toho zle... Nieje nič horšie z týchto vecí ako skutočne debilný rodič...
neznášam hlúpych ľudí, neveru, politické postupy slovenska, namyslené 13 ročné pipky promenádujúce sa v podprsenkách, fajčenie, alkoholikov, občas rodičov, jebáky
Surodencov nemam, ziadne zakazy pc, mobilu a podobne nemam, zaracha tiez nie...ale co neznasam, je ked si niekto nevazi to, co ma..a potom strasne lutuje a vyplakava, ked to strati..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Takýchto rodičov je v dnešnej spoločnosti plno a ešte horších, ktorý nemusia ani na dieťa zdvihnúť ruku a aj tak ho odrovnajú. Berú rodičovstvo ako spôsob dokazovania si niečoho. Keď vidím ako to dokáže niekoho psychicky zničiť, tým ako musí mať vo všetkom pravdu a neochvejnú autoritu, že niektoré baby aj keby znásilnili, povedia si "čo už i tak som handra" je mi z toho zle... Nieje nič horšie z týchto vecí ako skutočne debilný rodič...
...a mne lezie na nervy demencia niektorých ludi.
A este neznasam skolu a ked niekto mlaska...